SPOR GÜNDEMİ

Balıkesirspor (2 - 2)Trabzonspor maçının golleri

Trabzonspor 1 puana razı oldu (2-2), Balıkesirspor: 2-2 :Trabzonspor maç sonucu ve özeti, Balıkesirspor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi

Balıkesirspor (2 - 2)Trabzonspor maçının golleri

Spor Toto Süper Lig 16. hafta maçında Trabzonspor, konuk olduğu Balıkesirspor'la Cardozo'nun uzatma dakikalarında attığı golle 2-2 berabere kaldı.

Balıkesirspor'da goller 7 ve 10. dakikalarda Vargas'tan gelirken, Trabzonspor'un sayılarını 61. dakikada Mehmet Ekici ve 90+4'te Cardozo kaydetti.

Ligde son iki haftadır kazanan Balıkesirspor bu maçta son dakikada yıkılırken puanını 12'ye çıkardı. Trabzonspor ise 23 puana çıktı.  
 

  
BALIKESİR'İN HOCASI 

Balıkesirspor Teknik Direktörü Özdeş: "Umarım yakalanan bu enerji yıl sonuna kadar devam eder ve Balıkesirspor ligi istediği yerde bitirir"

spor toto süper lig ekiplerinden Balıkesirspor'da, teknik direktör Kemal Özdeş, Trabzonspor ile berabere kaldıkları maça ilişkin, oynanan futboldan memnun olduğunu belirterek, "Umarım yakalanan bu enerji yıl sonuna kadar devam eder ve Balıkesirspor ligi istediği yerde bitirir" dedi. Özdeş, maçın ardından yaptığı açıklamada, maça iyi başladıklarını belirterek, "Maçın başında penaltıyla öne geçtik ve ardından gelen golle 2-0 yaptık" dedi.  
 
Skor 2-0 olduktan sonra oyunun dengeli gittiğini vurgulayan Özdeş, şunları kaydetti:

"Trabzonspor şoku bir süre üzerinden atamadı. İkinci yarıda özellikle doğru savunma yapıp kontratakla oynamak bizim için anlamlıydı. 2-0'dan sonra farkı üçe çıkaracakken savunma zaafından gol yedik. 90 artıda yediğimizden çok ilk gole daha çok üzülüyorum. İki puan kaybettik ama bir puan kazandık. Umarım yakalanan bu enerji yıl sonuna kadar devam eder ve Balıkesirspor ligi istediği yerde bitirir. Verilen mücadele benim için önemliydi." 
 
TRABZONSPOR'UN HOCASI 

Trabzonspor Teknik Direktörü Yanal: "Belki oyunun kontrolü biraz bizdeydi ama skor anlamında etkinliğin olmadığını gördük"

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, maçın başında 2-0 yenik duruma düştükten sonra oyunun kontrolünü ele aldıklarını belirterek, şunları söyledi:

"Oyunda üstünlüğü kurmak futbolda bazen hiçbir şey ifade etmiyor. Oyundaki skor ve sayısal üstünlüğü sağlayamadığınız zaman hiçbir şey ifade etmiyor. Bugün oyuna farklı kadroyla çıktık. Belki oyunun kontrolü biraz bizdeydi ama skor anlamında etkinliğin olmadığını gördük. Yaklaşık 12-13 maç oldu, çok farklı kadrolarla çıktık. Bugün oldukça fazla sayıda eksik oyuncuyla oynadık. Bu mazeret değil, 26 oyuncumuz var, bunların hepsini kullanmak zorundayız." 
 
MAÇ SONUCU: BALIKESİRSPOR: 2 - 2 :TRABZONSPOR 

Stat: Balıkesir Atatürk
Hakemler: Tolga Özkalfa, Kemal Yılmaz, Volkan Narinç
Balıkesirspor: Emrullah Şalk, Uğur Akdemir, Kulusic, Hasan Hatipoğlu, Bülent Cevahir, Aykut Çeviker, Eray Ataseven, Vargas (Dk. 61 İlhan Depe), Burak Çalık (Dk. 85 Alanzinho), Sercan Yıldırım, Gökhan Ünal (Dk. 35 Ali Öztürk)
Trabzonspor: İbrahim Demir, Bosingwa, Aykut Demir, Mehmet Ekinci, Sefa Yılmaz, Mustafa Akbaş, Özer Hurmacı, Soner Aydoğdu, Ferhat Yazgan (Dk. 66 İshak Doğan), Yusuf Erdoğan, Musa Nizam (Dk. 31 Cardozo)
Gol: Dk. 7 (penaltıdan) ve Dk. 13 Vargas (Balıkesirspor), Dk. 62 Mehmet Ekici, Dk. 90+4 Cardozo (Trabzonspor)
Sarı kartlar: Dk. 7 Musa Nizam, Dk. 45 Mehmet Ekici, Dk. 51 Mustafa Akbaş, Dk 82 İshak Doğan (Trabzonspor), Dk. 90 Emrullah Şalk (Balıkesirspor)

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER