GALATASARAY

Balık faturası Galatasaray'ı karıştırdı

Galatasaray'da Beşiktaş derbisi öncesinde verilen balık ziyafetinde gelen yüklü fatura yönetimi karıştırdı.

Balık faturası Galatasaray'ı karıştırdı

6 Aralık’ta tüm takımı Yeşilköy’deki ünlü bir balıkçıya götüren Denizli, Beşiktaş derbisi öncesi bu kez ziyafeti oyuncuların ayağına getirdi.Gelen 35 bin TL'lik fatura yönetimi karıştırdı.

Mustafa Denizli, Florya’da ilk iş olarak mönüyü değiştirmiş, gazlı içecekler listeden kalkmış, makarna ve pilavın yerini, balık ve etin ağırlıklı olduğu liste almıştı...

Denizli, 6 Aralık'ta oyuncularını Yeşilköy'de meşhur bir balıkçıya götürmüştü. Beşiktaş derbisi öncesinde ise Sarıyer’in ünlü bir restoranı, aşçıları ve birkaç personeli ile birlikte Florya’da hizmet verdi. Derbi öncesinde özel olarak pişirilen bu balıklar, akşam yemeğinde hep birlikte afiyetle yendi.

Mustafa Denizli'den transfer müjdesi

 BAŞKAN ÖZBEK'E ŞİKAYET ETTİLER

Habertürk'te yer alan habere göre; Derbi yenilgisinin üstüne iki yemek için 35 bin TL’lik faturayı gören yöneticiler ‘sudan çıkmış balığa’ döndü! Bu duruma tepki gösteren Sarı-Kırmızılılar’ın, “Biz bu şekilde mi tasarruf yapacağız? Tesislere balık siparişi nereden çıktı. Bizim aşçımız yok mu?” diyerek isyan ettikleri öğrenildi.

Yöneticilerin, Başkan Dursun Özbek’e de şikayette bulundukları ve ‘Bundan sonra dışarıdan balık sipariş edilmesin’ dedikleri öğrenildi.

SON ZİYAFETTE NE YEDiLER?

13 KALKAN
JUMBO KARİDES
AHTAPOT
LAGOS
KALAMAR

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER