FUTBOL

Bafetimbi Gomis yaptığı paylaşımla Fenerbahçelileri çıldırttı

Bir dönem Galatasaray forması giyen Bafetimbi Gomis yine çok konuşulacak bir şey yaptı. Gomis sosyal medyada yaptığı paylaşımla Fenerbahçelileri çıldırttı.

Bafetimbi Gomis yaptığı paylaşımla Fenerbahçelileri çıldırttı

2018-2019 sezonunda Galatasaray forması giyen ve 33 maçta 29 gol kaydeden Bafetimbi Gomis, kazanılan 21. şampiyonlukta başrol oynamıştı. Sarı kırmızılı ekipte sadece 1 sezon oynamasına rağmen taraftarın sevgilisi haline gelen Gomis, Suudi Arabistan temsilcisi Al Hilal'e transfer olmasına rağmen Galatasaray sevgisini sürdürüyor.

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Gomis'in son paylaşımı ise Fenerbahçeli taraftarları kızdırdı. Türk bir vatandaş ile karşılaşan tecrübeli golcü, yaşadığı diyaloğu fanlarıyla paylaştı.

"Fener ağlama"

Fransız yıldız, videoyu "Türklerle karşılaşmak büyük keyif. Tek sorun bazen farklı takımı tutuyor olmamız. Fenerbahçe, Avrupa'nın önemli ve büyük kulüplerinden biri ama Türkiye'de ikinci" notuyla paylaştı.

Fenerbahçe taraftarının sözlerine karşılık veren Gomis, "Fenerbahçe'yi destekleme, Fener ağlama" dedi.

Gomis'in bu paylaşımı, kısa süre içerisinde Galatasaraylı taraftarlar tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. Fenerbahçeli taraftarlar ise yıldız oyuncuya tepki gösterdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER