Aziz Yıldırım'ın duygulandığı an
Fenerbahçe Kongresinde 'kötü şöhret oylaması yapıldığı sırada bu durum gündem maddesine alındı ve üyelerin oyuna sunuldu.
Fenerbahçe Kongresinde 'kötü şöhret oylaması yapıldığı sırada bu durum gündem maddesine alındı ve üyelerin oyuna sunuldu. Yıldırım, Ekşioğlu ve Mosturoğlu'nun şöhreti kötüye kullanmadıkları oylandı.
Bugüne kadar Fenerbahçe tarihinde hiç görülmemiş bu durumun sonucunda 3 isimin de kötü şöhret sahibi olmadıkları oy birliği ile kabul edildi.
İlhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu'nun kürsüye çıkıp konuşmaları sırasında Aziz Yıldırım'ın duygulandığı görüldü.
Bu arada "kötü şöhret" oylamasında diğer başkan adayları da ve Mehmet Ali Aydınlar tarafında olan üyeler de Yıldırım, Ekşioğlu ve Mosturoğlu'nun şöhreti kötüye kullanmadıklarına dair olumlu bildiride bulanarak oy birliğine katıldılar.