Aziz Yıldırım tapu peşinde
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kulübe önemli bir araziyi daha kazandırdı.
Daha önce 50 milyon TL bedelle satışa çıkartılan araziye bu parayı veren sarı lacivertlilerin isteği reddedilmiş ve arazi daha sonra 70 milyon TL bedelle yeniden satışa çıkartılmıştı. Sarı lacivertli kulübün Başkanı Aziz Yıldırım bu bedeli de ödeyerek bu araziyi Fenerbahçe Kulübü'ne kazandıracağını belirtmişti.
İHALE MUTLU SONLA BİTTİ
Fenerbahçe Spor Kulübü, Fenerbahçe Koleji'nin bulunduğu arazi için girdiği ihaleyi 70 milyon TL'ye kazandı.
Fenerbahçe Kulübü'nün de gireceği ihale öncesi ihale için çıkartılan yazıda sarı lacivertli kulüp işgalci olarak gösterilmiş ve bu durum Fenerbahçe taraftarının büyük tepkisine yol açmıştı. Sarı lacivertli kulübün taraftarları sosyal medyadan da konu ile ilgili kampanya başlattılar. Bu arada arazide AVM yapmak isteyen bazı firmalar olmasına rağmen Milli Eğitim'e bağlı olan bu arazinin sadece eğitim amaçlı olarak kullanılmak üzere ihaleye çıkartıldığı öğrenildi. Yani bu araziyi alan şahıs ya da firma sadece eğitim amaçlı yapılar kurabilecek.;
GAYRİMENKUL ZENGİNİ
Aziz Yıldırım bu araziyi de kulübe katmasının ardından, kulüp kaynaklarına önemli bir zenginlik daha katmış olacak. Aziz Yıldırım'ın kulübe kazandırdığı araziler, ileriye dönük planlarda oldukça önemli yere sahip. Düzce Topuk Yaylası'nda yapılan tesisler Aziz Yıldırım'ın icraatlerinden sadece bir tanesi.