FENERBAHÇE

Aziz Yıldırım önerdi Sivasspor bitirdi

Aziz Yıldırım, Etzaz Hussain'i bu sözlerle Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'a tavsiye etti.

Aziz Yıldırım önerdi Sivasspor bitirdi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, aralarında iyi bir ilişki bulunan Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'a Molde’den Etzaz Hüseyin'i önerdi. Yiğidolar da genç futbolcuyu kadrosuna kattı.

Sivasspor orta sahaya önemli bir takviye gerçekleştirdi. Uzun uğraşlar sonrasında Molde forması giyen Etzaz Hussain ile anlaşma sağlandı. Transferin perde arkasında ise Aziz Yıldırım’ın olduğu ortaya çıktı.

Fenerbahçe maçını heyecanla bekliyor

Fanatik'te yer alan habere göre; Fenerbahçe Başkanı’nın, yakın dostu olan Mecnun Otyakmaz’a bu oyuncuyu tavsiye ettiği ifade edildi. UEFA Avrupa Ligi gruplarında Molde ile oynadığı her iki karşılaşmada Hussain sahada olurken, genç yıldız fazlasıyla Yıldırım’ın gözüne girdi. Aziz Başkan’ın da kısa süre önce Otyakmaz’a, “Molde’li genç oyuncuyu kaçırma, mutlaka al. Yetenekli ve gelecek vaat eden bir isim. 2-3 seneye milyon eurolara gider. Belki bana bile satarsın!” dediği öğrenildi. 

Otyakmaz’ın kurmayları Molde ile sözleşmesi sona eren Pakistan asıllı Norveçli futbolcunun transferini bitirirken, bir-iki gün içinde oyuncunun Antalya kampına katılması bekleniyor. 4 sezon Molde formasını terleten 
23 yaşındaki futbolcu, orta sahanın merkezinde oynuyor. 1.82 boyundaki genç isim, Molde’de toplam 111 maça çıktı, 9 gol attı.

Yorumlar
TREND HABERLER