SÜPER LİG

Aziz Yıldırım Metris'ten ayrıldı

Aziz Yıldırım, Metris cezaevinden adeta şampiyonluk kutlaması gibi bir şölenle çıktı.

Aziz Yıldırım Metris'ten ayrıldı
Aziz Yıldırım, Metris cezaevinden adeta şampiyonluk kutlaması gibi bir şölenle çıktı.


Fenerbahçelileri tutmak mümkün olmadı. Bir anda Aziz Yıldırım'ın aracının etrafını saran taraftarlar Aziz Yıldırım diye tempo tutarak aracın ilerlemesine izin vermedi. Saçları bembeyaz olan Aziz Yıldırım, taraftarın bu ilgi ve sevgisini karşılıksız bırakmadı. Önce aracın içinden el salladı. Ancak seyirci bununla yetinmeye niyetli değildi.

Deneme

Deneme

Aşırı yoğunluk ve izdiham nedeniyle devreye Ali Koç girdi. Koç, jandarmanın kulübesine giderek alandaki kalabalığı yatıştırmaya ve araca yol vermeye ikna etmeye çalıştı. Ancak yaptığı anonsta işe yaramadı. Sonunda Aziz Yıldırım bindiği jeepinin sunroof kısmından dışarı sarktı ve o anda kalabalıktan alkışlar koptu. Başkan, taraftarın uzattığı atkıları alıp boynuna astı, uzatılan hiçbir eli geri çevirmedi.

MAHKEME KARARININ TAM METNİ...

Aziz Yıldırım'ın taraftarı ile kucaklaşmasının ardından heyecanlı kalabalık araca yol vermeye başladı. Araç ön kaputa oturan korumalarla birlikte cezaevi bahçesinden ancak yarım saatte çıkabildi. Aziz Yıldırım ise taraftarı ile buluşmanın keyfi ve neşesi ile el salladı.

AZİZ YILDIRIM İÇİN TAHLİYE KARARI...


TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER