FUTBOL

Aziz Yıldırım başkanlığı bırakacak mı?

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, şike davasından aklandı; tüm suçlamalardan beraat etti. Peki başkanlığı bırakacak mı?

Aziz Yıldırım başkanlığı bırakacak mı?

DVD ve dinleme tapeleri yok hükmünde sayıldı, imha kararı verildi. Aziz Yıldırım ve diğer şike sanıkları tüm suçlamalardan beraat ederek aklanmış oldu. Peki başkanlığı bırakacak mı?

KARAR NE OLURSA OLSUN BIRAKACAĞIM
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım şike davasından aklanmanın bir onur meselesi olduğunu her fırsatta dile getirmiş, karar hangi yönde çıkarsa çıksın Fenerbahçe başkanlığını bırakacağını duyurmuştu. 

Şike Davası'nda mahkeme kararı açıklandı13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ve Savcı Abdullah Mirza Coşkun'un mütalaasında sanıklar için beraat istediği şike davasında karar açıklandı

Başkan Yıldırım, kongre öncesi, “Dava sonuçlandığı gün ne karar çıkarsa çıksın görevi bırakacağım” demişti. Başkan, daha sonra da yerine aday olması halinde Ali Koç’u destekleyeceğini açıklamıştı.

F.BAHÇE TAZMİNAT DAVASI AÇABİLİR
Öte yandan, dava sanıklarının da bireysel olarak mağdur oldukları gerekçesiyle dava açmaları gündemde. Bireysel tazminat davalarının yanı sıra, Fenerbahçe'nin de yüklü bir tazminat davası açabileceği belirtiliyor. Şike iddiaları nedeniyle 2011-2012 sezonunda Avrupa kupalarından çıkarılan ve ardından 2 yıl men cezası alan Fenerbahçe'nin TFF ve UEFA'ya mağdur olduğu gerekçesiyle dava açabileceği ifade ediliyor.

Yorumlar
TREND HABERLER