Aziz Yıldırım aday olmayacak!
Fenerbahçe yönetimi CAS'ın cezayı onamasının ardında acil koduyla bir araya geldi.
CAS'ın, UEFA'nın Fenerbahçe'ye verdiği 2 yıl Avrupa Kupaları'ndan men cezasını onamasından sonra Fenerbahçe yönetimi tarihi kararlar aldı.
| Haberleri okumak için resmin üstüne tıklayın |
![]() |
Fenerbahçe yönetimi, CAS'ın UEFA tarafından verilen 2 yıl Avrupa kupalarından men cezasının onanmasının ardından acil olarak toplandı. Yönetimin şu sıralarda nasıl bir yol haritası izleyeceğini görüştüğü öğrenildi.
AZİZ YILDIRIM ADAY OLMAYACAK
Milliyet'in haberine göre; Yönetimin, 45 gün içinde olağanüstü seçime gitme kararı aldığı öğrenildi. CAS kararının açıklanmasının ardından camiada tepkilerin hedefinde yer alan ve istifaya davet edilen Aziz Yıldırım'ın bu seçimde aday olmayacağı belirtiliyor.
AVRUPA YOLU KAPANDI
CAS'ın onadığı kararının ardından Fenerbahçe'ye bu yıl Avrupa yolu kesin olarak kapandı.
CEZA BU YILDAN BAŞLIYOR
UEFA'nın resmi sitesinden yapılan açıklamada; CAS'ın bugün verdiği karar ile Fenerbahçe'nin başvurusunu reddetmesinin memnuniyetle karşıladığını bildirildi.
UEFA aynı açıklamasında, Fenerbahçe'nin 2013-14 sezonunda UEFA Avrupa Ligi'nde yer almayacak olmasından kaynaklanan özel durum nedeniyle yarın acilen toplanacağı belirtildi. Dolayısıyla F.Bahçe'nin iki yıllık men cezası bu yıldan itibaren başlamış olacak.
Uluslararası Haber Ajansı AP, CAS'ın verdiği ayrıntılı kararda Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nden çıkartılması kararı aldığı bilgisine de yer verdi.
Yani Fenerbahçe'nin cezası bu sezondan itibaren başlayacak.
