SÜPER LİG

Aysal'dan çok sert tepki! <font color='#FF0000'>Gidin artık</font>

Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı hedef alan açıklamalarına sarı-kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal sert tepki gösterdi.

Aysal'dan çok sert tepki! <font color='#FF0000'>Gidin artık</font>
"Bizim arkadaşlarımızı suçluyorlar, hedef gösteriyorlar. O dönem TFF Başkanı F.Bahçeliydi. Futbola zarar veren bu insanların bu işlerden elini ayağını çekmeleri lazım. Yoksa bizim F.Bahçe camiası ile derdimiz yok. " 
 
UEFA Tahkim Kurulu kararlarının ardından Fenerbahçe'nin ezeli rakibiGalatasaray'ı ve profesyonel çalışanlarını hedef alan açıklamalarına sarı-kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal sert tepki gösterdi.

Tatil için yurt dışında olan ve Sabah'a özel açıklamalarda bulunan Aysal,Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetimi için "Bunlar Türk futbolunun ayağındaki beton. Gidin artık" ifadelerini kullandı.
 
Aysal sözlerine şöyle devam etti: "Aldıkları cezaları, bize bağlamaları hiç şıkdeğil. O zaman Fedarasyon Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, kendisiFenerbahçeli. Suçlanan üç arkadaşımız da orada profesyonel olarak çalışıyordu. O günlerde orada kim görevli olsa o evraklara imza atmakzorunda yani işini yapıyor. Böyle bir şeyi gündeme getirip bu insanlarıhedef haline getirmek kadar -ki üstelik bunlardan biri bir hanımefendi- ayıp bir şey olamaz."

"ÇOK ÜZGÜN VE SİNİRLİYİM"

Aysal şöyle devam etti: "Türk futbolunu ne hale getirdiler. Futbolumuzazarar veren bu insanların, bu işten elini ayağını çekmeleri lazım. Kaldıkları sürece daha fazla zarar verecekler. Bu yaptıkları benim şahsıma olsa ben bu kadar sinirlenip üzülmezdim ama başkanı olduğum Galatasaraykulübüyle ilgili olduğu için çok üzgün ve sinirliyim. Altını çizerek söylüyorum, bu insanlar artık Türk futbolundan uzak dursun. Yoksa gidişat kötü. BizimFenerbahçe kulübüyle Galatasaray olarak bir sıkıntımız yok. Bunu herkesin bilmesini isterim. Bu insanlar gittiğinde iki ezeli rakibin ilişkileri bugünden kat kat daha iyi olacaktır."

FENERBAHÇE NE DEMİŞTİ?

Fenerbahçe yönetimi dün gazetecilerle yapılan toplantıda Lutfi Arıboğan ve Ebru Köksal'ı hedef almış ve "Fezleke 16 Şubat 2012 tarihinde UEFA'ya Ebru Köksal imzası ile gönderilmiş.Hangi imzaya bakarsanız altından bir G.Saraylı çıkıyor. Ebru Köksal Genel Sekreter, İlhan Helvacı TFF'de hukukun başında, Lutfi Arıboğan Başkan Vekili. Niye fezlekeyi gönderdiler? İddianame niye gitmedi? Savunmalar var, bunlar niye gönderilmedi" demişti. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER