FENERBAHÇE

Aykut Kocaman'ın Beşiktaş'ı imha planı!

Fenerbahçe'nin hocası Aykut Kocaman, Beşiktaş derbisinde maçın gidişatına göre 3 farklı plan hazırladı.

Aykut Kocaman'ın Beşiktaş'ı imha planı!

Aykut Kocaman, Beşiktaş derbisinde maçın gidişatına göre 3 farklı plan geliştirdi.

A PLANI (BAŞLANGIÇ) : Aykut Kocaman, derbiye Başakşehir maçı stratejisi ile başlayacak. Rakibin Bayern Münih'ten yorgun döndüğünü de hesap eden F.Bahçe Teknik Direktörü, ön alanda baskıyla Beşiktaş'ı kendi kalesiönünde hataya zorlayacak. Bu planı uygulamak için Aatif solda, Dirar sağda, Giuliano ve Fernandao önde takımın hücum bölgesini oluşturacak. Şayet 60'a kadar öne geçilirse planda değişiklik yapılmayacak.

B PLANI (0-0'A GÖRE) : Kocaman, Salı günü yüksek dozda bir maç oynayan Beşiktaş'ın 60. dakikadan sonra oyundan düşeceğini bekliyor. Bu nedenle ilk hücum hamlesini 60. dakikada yapmayı planlıyor. Hücum gücünü artırmaya Valbuena ile başlayacak. Fransız oyuncu yaşadığı mide rahatsızlığı nedeniyle dün dinlendirildi. Ancak durumunun derbiyi etkilemeyeceği belirtildi. Valbuena hamlesi sonuç vermezse Soldado ve Alper de sahaya sürülecek.

C PLANI (GOL YENİRSE) : Beşiktaş'ın golü bulması halinde Fenerbahçe, orta sahadaki ikilisi Josef ve Mehmet Topal'dan birinden vazgeçecek. O bölge için daha ofansif görev yapacak Mehmet Ekici orta alanın ortasına monte edilecek. Valbuena sahaya sürülecek. Kocaman dün yaptığı basınla sohbet toplantısında da Mehmet Ekici'nin kadroda olacağını açıkladı.

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a Bayern Münih göndermesi!

Yorumlar
TREND HABERLER