KONYASPOR

Aykut Kocaman'dan hakem isyanı

Atiker Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman, Galatasaray maçının ardından sert konuştu.

Aykut Kocaman'dan hakem isyanı

Atiker Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman, Galatasaray'a 1-0 mağlup oldukları maçın ardından isyan etti.

İşte Aykut Kocaman'ın açıklamaları;

"İki farklı devre var. Gaipten bir kart çıkmıştı Alanya'da. Bu kez de itirazdan kart çıktı. İlk yarısında her şey bizim adımıza iyi gitti. Her şey doğru yaptığımız bir devre oldu. Akhisar maçının ilk yarısında da böyle olmuştu. Fakat, büyük takımlar atamayınca bunu değerlendiriyorlar."

İkinci yarı böyle olacaktı zaten. 15-20 dakikadan sonra dinlenip geleceklerdi. O bölümü atlatsaydık itme ihtimalimiz vardı. Rodrigues'in pozisyonuyla öne geçti Galatasaray.

'G.SARAY'I METE KALKAVAN RAHATLATTI'

"Galatasaray'ı rahatlatan Mete Kalkavan oldu. Durup dururken attı oyuncumuzu. Bir es vermek lazım, gidip geliyor sözler. Rakibe saygı gösteriyor. Koşup mücadele ediyoruz, bir şeyler yapıyoruz ama onların da bir hayalleri var, saygı gösteriyoruz, hakemlere saygı gösteriyoruz. Gösterdiğimiz saygının 10'da 1'ini riza ediyoruz. Fahiş hakem hataları var. Çalışıp çabalıyoruz, 120 km koştuk bugün. Çok ciddi bir durum var. Bu kadar çalkışan bir grup var ama olmuyor, olmuyor, olmuyor. Bizim ülkenin kaderi ya da kadersizliği bu."

'YAN YOLLARI ÖĞRENMEK LAZIM'

"Doğru çalışarak olmuyor. Yan yollardan gitmeyi öğrenmek lazım. Bu kadar ter dökerek, çalışarak, çabalayarak, gelişerek yol almanın bu sezon bir kez daha imkansız olduğunu gördük. Bizim ülkemizde ilişkilerin olduğu, iyi ilişkileri düzenleyenlerin daha önde olduğunu görüyoruz. Ne diyeyim, söyleyecek çok fazla bir şey yok."

'RAKİP OYUNCU DİRSEK ATIYOR'

"Galatasaray'ın yenmesi normal, güç dengesine bakarak. Gocunmuyorum zaten. Bizim de hayallerimiz var. Biz de bir yerlere gitmek istiyoruz. Bu çcoukların, bizim hayallerimiz var. İyi şeyler yaparak, iyi bir yere gelmek istiyoruz. Rakip oyuncu topa vuruyor, itiraz ediyor, rakip oyuncu dirsek atıyor 4. dakikada, biz itirazdan görüyoruz."

'SÖZÜM GALATASARAY'A DEĞİL'

"Çocuğun dediği şeyi buradan söylüyorum, "Korkuyorsunuz, cesur değilsiniz." Böyle demiş çocuk. Yapınca kendi kendime kızıyorum ama yapmayınca durum bu. Galatasaraylı oyuncuların çabasına, antrenörüne saygım var. Onlara değil sözüm. Çalışanlar da yol alsın kardeşim."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER