FUTBOL

Aykut Kocaman ve Ali Koç'un görüşme detayları ortaya çıktı

Aykut Kocaman, yeni başkan Ali Koç ile iki kez yüz yüze görüştü. Kocaman, takımla ilgili hazırladığı raporu sunup, başkan ve sportif direktöre bilgi verdikten sonra beklemeye geçti. Sonrası ise kaçınılmaz son... İşte Ali Koç'un telefonu sonrası yaşananlar...

Aykut Kocaman ve Ali Koç'un görüşme detayları ortaya çıktı - Sayfa 1

Aykut Kocaman, yeni başkan Ali Koç ile iki kez yüz yüze görüştü. Bir kez de Damien Comolli ile bir araya geldi. Kocaman, takımla ilgili hazırladığı raporu sunup, başkan ve sportif direktöre bilgi verdikten sonra beklemeye geçti. Sonrası ise kaçınılmaz son... İşte Ali Koç'un telefonu sonrası yaşananlar...

Aykut Kocaman ve Ali Koç'un görüşme detayları ortaya çıktı - Sayfa 2

Kocaman'ın kendisine haber veriliş tarzı nedeniyle son derece kırgın ve üzgün olduğu öğrenildi. Aykut Kocaman’ın, kararın telefonla bildirilmesi yerine başkan Ali Koç’la yüz yüze görüşerek kendisine söylenmesini beklediği kaydedildi.

Aykut Kocaman ve Ali Koç'un görüşme detayları ortaya çıktı - Sayfa 3

Bodrum’da tatilde bulunan 53 yaşındaki çalıştırıcının telefonlarını kapattığı ve ailesi ile yakın dostları dışında kimseyle görüşmek istemediği belirtildi.

Aykut Kocaman ve Ali Koç'un görüşme detayları ortaya çıktı - Sayfa 4

2.5 milyon Euro (13.7 milyon TL) ödenecek Başarılı çalıştırıcı, yönetimden hiçbir ücret talep etmeyerek her türlü kolaylığı sağlayacağı mesajını gönderdi. Ancak başkan Ali Koç’un, Aykut Kocaman’ın 1 yıllık maaşı olan 2.5 milyon Euro’nun, başarılı teknik adamın hesabına yatırılması talimatını verdiği öğrenildi.