FENERBAHÇE

Aykut Kocaman rövanş maçı için iddialı açıklama

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Avrupa Ligi'nde 2-0 yenildikleri Vardar'ı rövanşta farklı yeneceklerini söyledi.

Aykut Kocaman rövanş maçı için iddialı açıklama

Göztepe'den sonra Trabzonspor maçında da yaşanan puan kaybına rağmen "Şampiyon olacağız, öyle görünüyor" açıklamasını yapan teknik direktör Aykut Kocaman, 2-0'lık dezavantaja rağmen Vardar karşısında turu geçeceklerine emin.

"TARAFTAR BİZE İNANSIN"

Yarınki kritik mücadeleyle ilgili; "Biz Vardar'a istediğimiz kadar gol atarız, turu da rahat geçeriz. Bunu Trabzon maçında gördüğüm futbola dayanarak söylüyorum. İlk maçtan gerekli dersleri çıkardık. O yanlışlar bir daha tekrarlanmayacak. Bireysel hataları da minimuma indirmemiz durumunda işimiz daha kolaylaşacak. Burada seyircinin de rolü çok önemli. Trabzonspor karşısında takıma kattıkları pozitif havayı Vardar karşısında da bekliyoruz. Bu takıma inansınlar. Onları mutlu edeceğiz" ifadelerini kullanan Aykut Hoca, takımından bol gollü bir geri dönüş bekliyor.

Aykut Kocaman

11 MAÇTA 2 GALİBİYET ALDI

Fenerbahçe'nin başında hazırlık karşılaşmaları da dahil toplam 11 maça çıkan Aykut Kocaman sadece 2 galibiyet alabildi. 

Fenerbahçe hazırlık döneminde 6 maç oynadı ve tek galibiyeti İtalyan temsilcisi Cagliari'ye karşı aldı. Ligde henüz maç kazanamayan sarı-lacivertliler, Göztepe ve Trabzonspor ile berabere kaldı.

Kocaman yönetimindeki Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde çıktığı 3 maçta ise Sturm Graz deplasmanında kazandı.

Yorumlar
TREND HABERLER