FENERBAHÇE

Aykut Kocaman Fenerbahçe tarihine geçti

Aykut Kocaman, Sivasspor maçında Fenerbahçe'nin başında Süper Ligdeki 137. maçına çıktı ve Daum'u geride bırakarak Fenerbahçe tarihinde Ligde en fazla maça çıkan teknik direktör oldu.

Aykut Kocaman Fenerbahçe tarihine geçti

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Demir Grup Sivasspor maçıyla birlikte sarı lacivertli kulübün başında en fazla maça çıkan teknik adam oldu.

Fenerbahçe'nin başında Süper Lig'deki 137. maçına çıkan tecrübeli çalıştırıcı, Christoph Daum'u geride bırakarak sarı lacivertli kulübün tarihinde Süper Lig'de en fazla maça çıkan teknik direktör oldu.

Fenerbahçe'nin kapısını Alper Potuk için çaldılar

KOCAMAN 137 MAÇTA 83 GALİBİYET ALDI : Kocaman, 137 maçın 83'ünü kazandı, 29 maçta beraberlikle sahadan ayrılırken 24 kez de mağlubiyet yaşadı. 2010-11 sezonunda şampiyonluk yaşayan Fenerbahçe'nin başındaki isim de Aykut Kocaman'dı.

Fenerbahçe Sivasspor maçı golleri ve geniş özeti

Maç öncesinde açıklamalarda bulunan Kocaman, "Fenerbahçe demek, bizler için zirve demek. Burada futbol oynamış, gücünü her zaman arkasında hissetmiş bir insan olarak Fenerbahçe'nin başında en çok maça çıkan teknik direktör olmak benim için çok sevindirici." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
TREND HABERLER