SÜPER LİG

Aykut Ferah çarpıcı açıklamalar yaptı

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah çarpıcı açıklamalar yaptı

Aykut Ferah çarpıcı açıklamalar yaptı
Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, geçen yıldan bu yana İstanbul'da maç kaybetmediklerini hatırlatarak, ''Fenerbahçe maçında taraftarımıza zafer yaşatmak istiyoruz" dedi.

Çaykur Rizespor'da, zorlu Fenerbahçe deplasmanı öncesi hazırlık çalışmaları devam ediyor. Maç öncesi açıklamalar yapan ve sakatlıklardan yakınan Basın Sözcüsü Ferah, ''Sercan Kaya ve Kağan Söylemezgiller Fenerbahçe maçı kadrosunda yer alamayacak.  Elinde kırık ve ödem oluşan Giray Kaçar'ın tedavisi sürüyor. Geçen hafta ağrıları nükseden Filip Holosko da, bu nedenle bir süre takımdan ayrı kaldı. Kaçar ve Holosko'nun son durumu maç öncesi belli olacak" diye konuştu.

İSTANBUL’DA YENİLMEDİK
Rizespor'un geçen sezon İstanbul’da maç kaybetmediğini hatırlatan Ferah açıklamasını şöyle sürdürdü:
"Gerek 3 büyükler, gerekse Kasımpaşa maçlarından birer puanla ayrıldık. Bu sezonun ikinci haftasında da Beşiktaş’la İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynadığımız karşılaşmadan yine puanla ayrıldık. Amacımız İstanbul’da bu sezon da kaybetmemek olacak. Hatta bu sonuçlara bir de galibiyet eklemek için elimizden geleni yapacağız.  Hafta sonunda ligve verilecek 1 haftalık araya moralli girmek istiyoruz."

TARAFTARLARIMIZI STADA BEKLİYORUZ
Bu arada İstanbul'da iyi bir taraftar kitleleri olduğuna dikkat çeken Ferah, "Onlara zafer yaşatmak istiyoruz. İstanbul içinde ve çevre illerde yaşayan Rizelilerin takımlarına sahip çıkacağına inanıyoruz."
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER