ŞAMPİYONLAR LİGİ

Aydınus çaldı Münih oynadı!

Fırat Aydınus'un düdük çaldığı, kırmızı kart çıkartıp penaltı noktasını gösterdiği F Grubu'ndaki zorlu maçta Bayern Munih Valencia'yı devirdi, grupta ise Bate sürprize imza attı..

Aydınus çaldı Münih oynadı!

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda Almanya'nın Bayern Münih ile İspanya'nın Valencia takımları arasında Allianz Arena Stadyumu'nda oynanan mücadeledeyi Türk hakem Fırat Aydınus düdük çaldı.

Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu üstlenirken, dördüncü hakemlik görevini Tarık Ongun üstlendi. Müsabakada ek yardımcı hakem olarak da Halis Özkahya ve Barış Şimşek görev yaptı.

Fırat Aydınus, Bayern Münih-Valencia maçıyla birlikte, UEFA Şampiyonlar Ligi grup maçlarında ilk kez görev alırken, 68 bin taraftar önünde genel olarak önemli bir hata yapmadan maçı kapattı.

Mücadelede ev sahibi ekip 38. dakikada Arjen Robben'in asistinde Bastian Schweinsteiger'in golüyle öne geçti ve ilk yarı bu skorla noktalandı. İkinci yarıda da atak olan Bayern Münih, Toni Kroos'un 76'da attığı gol ile farkı 2'ye çıkarttı. 90. dakikada Valencia farkı azaltmaya başardı. Kafa vuruşuyla golü bulan oyuncu Nelson Valdez mücadeleyi 2-'e getirdi.

Uzatma anlarında ise Fırat Aydınus penaltı düdüğünü çalarken, Valencia'da Adil Rami'ye ikinci sarı kartını göstererek youndan attı. Ancak Münih ekibinde Mario Mandzukic penalştı atışından yararlanamadı.

Bu skorla ilk haftada önemli bir 3 puan alan Bayern Münih grupta ikinci sıraya yerleşti. 

Bayern Munih [2 - 1] Valencia
38' [1 - 0] B. Schweinsteiger
76' [2 - 0] Toni Kroos
90' [2 - 1] Nelson Valdez.

Bayern Munih: Neuer, Dante, Boateng, Lahm, Badstuber, Ribery, Javi Martinez, Robben, Schweinsteiger, Kroos, Pizarro
Yedekler: Starke, Shaqiri, Müller, Luiz Gustavo, Can, Tymoshchuk, Mandzukic

Valencia: Diego Alves, Cissokho, Rami, João Pereira, Ricardo Costa, Feghouli, Guardado, Parejo, Costa, Jonas, Soldado
Yedekler: Guaita, Barragán, Víctor Ruiz, Viera, Berrnat, Portugués, Valdez

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER