SPOR MEDYASI

Aydınlar'ın sözlerini hafife almayın!

Milliyet yazarı Cemal Ersen, Mehmet Ali Aydınlar'ın açıklamalarından yola çıkarak çok çarpıcı tespitlerde bulundu.

Aydınlar'ın sözlerini hafife almayın!
İNTERNETSPOR/ Milliyet yazarı Cemal Ersen, Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın açıklamalarından yola çıkarak çok çarpıcı tespitlerde bulundu.
 
 
İşte Cemal Ersen'in yazısı;
 
"Artık Futbol Federasyonu Başkanı değilim ve konuşabilirim. İnşallah ben haksız çıkarım, ama Fenerbahçe'nin bugünkü yöneticileri kulübü uçuruma götürüyor. Kulüp, telafisi mümkün olmayacak büyük kayıplarla karşı karşıya kalabilir. Bu yönetim kuruluna ben de oy verdim, ama iyi yönetsinler diye verdim. Bu iş kavgayla olmaz. Herkesle kavgalılar. CAS'ta davaları var. Davayı kaybederlerse ne olacak? UEFA, Fenerbahçe'yi Disiplin Kurulu'na verecek. Belki 3-4 sene ceza alacak". 
 

Bu iddialı sözlerin sahibi eski Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar.

Hangi sıfatla?
İlk günden bu yana şike ve teşvik sürecinin içinde olan, çok kimsenin bilmediği bilgilere sahip, üst düzey yönetici kimliği ile.

Dahası, unvanlarını bıraktıktan sonra bir Fenerbahçeli olarak!

32. günde yayınlanan programda Fenerbahçe hakkındaki söylemlerinin bütününe baktığınızda, Aydınlar'ın görev yaptığı dönemde Fenerbahçe'ye ve yöneticilerine yol göstermeye çalıştığını anlamak mümkün. İçindeki Fenerbahçe sevgisini hissetmek de hakeza.

Herhangi bir gazeteci çıkıp "Fenerbahçe, CAS'taki davayı kaybederse, UEFA'dan ağır yaptırımlar gelecek" dese, malum kulüp taraftarınca hedef tahtasına konur, taraflı olmakla suçlanır ve bazen de tehdit edilir!

Lakin kapının önündeki tehlikeden eski bir federasyon başkanı söz ediyorsa, durup ciddi biçimde düşünmek gerekir!

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER