SPOR MEDYASI

Aydınlar F.Bahçe'ye başkan olabilir mi?

Cemal Ersen, Türkiye Futbol Federasyonu Mehmet Ali Aydınlar'ın Fenerbahçe başkanlığına gelmek istediğini söyledi.

Aydınlar F.Bahçe'ye başkan olabilir mi?
İNTERNETSPOR/ Milliyet yazarı Cemal Ersen, Türkiye Futbol Federasyonu Mehmet Ali Aydınlar'ın Fenerbahçe başkanlığına gelmek istediğini ve TFF Başkanı olana kadarki süreçi analiz etti.. 
 
 
Cemal Ersen, Mehmet Ali Aydınlar'ın Fenerbahçe başkanlığına gelmek istediğini yazdı ve bu sebepler Aziz Yıldırım'la arasında geçen gerginliği kaleme aldı. 
 
 
İşte Cemal Ersen'in yazısı;
Aydınlar'ın, orta vadeli önemli hedeflerinin arasında Fenerbahçe Kulübü başkanlığı olduğunu bilmeyen yok.
Şike ve teşvik soruşturması patlak vermese, belki bir dönem sonra kulübün yönetimine talip olacak, iş yaşamındaki başarısı ve futboldaki deneyimlerini harmanlayıp, Aziz Yıldırım'a "hodri meydan" diyecekti.
Aslında Yıldırım da farkındaydı neler olabileceğinin!
2009 Mayıs ayındaki kongre arifesinde adı başkan adayları arasında geçen Aydınlar'ı ciddi bir tehlike olarak gören Yıldırım, İstanbul'daki Trabzonspor maçı öncesi bana şöyle demişti; "Bu kadar emek verip mücadele ettikten sonra, kulübü ne Aydınlar'a ne de bir başkasına bırakırım."
Gerilim, Aydınlar'ın sürpriz bir şekilde Futbol Federasyonu başkanlığına aday olduğunda da devam etmişti.
Fenerbahçe dışındaki tüm kulüplerin koşulsuz destek verdiği Aydınlar'a temkinli yaklaşan Yıldırım, tavrını son ana dek değiştirmemiş ve bunun "kendisine karşı yapılmış bir operasyon" olduğunu dile getirmekten çekinmemişti. 
 
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER