DÜNYADAN FUTBOL

Avrupa'nın <font color='#FF0000'>devlerini reddetmiş</font>

Borussia Dortmund’un Polonyalı forveti Robert Lewandowski Avrupa devlerini reddetmiş..

Avrupa'nın <font color='#FF0000'>devlerini reddetmiş</font>
Borussia Dortmund'un Polonyalı forveti Robert Lewandowski Chelsea, Manchester United ve Real Madrid'den gelen teklifleri reddettiğini söyledi.

Borussia Dortmund ile olan sözleşmesi 2014 yılınad sona erecek olan Robert Lewandowski'nin adı transfer döneminde bir sürü takımla geçmişti, fakat Polonyalı forvet bir sene daha Dortmund'da kalacak. Geçmiş dönemde ise Avrupa'nın dev kulüpleri Lewandowski ile yakından ilgilenmiş.

Real Madrid maçında sonra Jose Mourinho'dan bir mesaj aldığını söyleyen Lewandowski, "Gelecek sezon nereye giderse beni de oraya transfer etmek istediğini söyledi. Böylesine büyük bir teknik adamın bana mesaj atması benim için büyük bir gurur. Fakat daha önce de bu tarz bir durumla karşılaştım" dedi.

Bir sene öncesinde Sir Alex Ferguson ile konuştuğunu söyleyen Polonyalı forvet, "Çok güzel bir duyguydu. Sir Alex'in emeklilik kararı benim İngiltere'ye gelmeme kararımı etkilemedi. Büyük bir kulübe gitmeden önce Dortmund'da kazanacak başarılar var" ifadelerini kullandı.

Madrid maçından sonra başkan Florentino Perez'in kendisiyle görüşmek istediğini söyleyen Lewandowski, "Soyunma odalarının yanındaki ofiste görüştük. Genel olarak Perez'in konuşmalarını dinledim" diye konuştu. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER