FENERBAHÇE

Avrupa'dan gelen teklifler Simon Kjaer'in kafasını karıştırdı

Geçtiğimiz günlerde dünya evine giren Simon Kjaer'in, geleceğiyle ilgili kafası karışık gözüküyor. Fenerbahçe’de Kocaman, Danimarkalı stoperin kalmasını istiyor. Diğer tarafta Avrupa’dan yıldız oyuncuya ciddi teklifler geliyor.

Avrupa'dan gelen teklifler Simon Kjaer'in kafasını karıştırdı

Fenerbahçe'de geleceği merak edilen isimlerin başında gelen Simon Kjaer, geçtiğimiz günlerde hayat arkadaşı Eline Gollert’le dünya evine girmişti.

İtalya’nın başkenti Roma’da sadece yakın arkadaşları ve ailesinin katıldığı bir düğünle evlenen Kjaer’in, gelecek sezon için nasıl bir yol haritası çizeceği şu an için soru işareti.

Teknik direktör Aykut Kocaman’ın kesinlikle kalmasından yana görüş bildirdiği Danimarkalı stoperin kafasının karışık olduğu öğrenildi. Tecrübeli stoper, “Fenerbahçe ile 2 yıl daha sözleşmem var. Ayın 4’ünde Topuk Yaylası’nda olacağım. Şu ana kadar bana herhangi bir teklif gelmedi. Bu konularla menacerim ilgileniyor” dese de, özellikle İtalya ve Fransa’dan ciddi teklifler aldığı konuşuluyor.

Simon Kjaer

Eşi de etkili olacak

İtalya’dan Milan ve Roma’nın, Fransa’dan da Monaco’nun temas halinde olduğu 28 yaşındaki oyuncunun alacağı kararda eşinin de etkisinin olması bekleniyor.

Fenerbahçe tarafının ise kampa katıldıktan sonra Kjaer’le bir görüşme yapıp, durumunun netleştireceği bildirildi. Kjaer satılsa bile, 10 milyon Euro’nun altında bir rakama kesinlikle bırakılmayacak.

Euroleague şampiyonu Fenerbahçe’nin Erkek Basketbol Takımı’nda durumu en çok merak edilen isimlerin başında gelen Bogdan Bogdanovic için herkes, başarılı oyuncunun kararını bekliyor. Coach Obradovic’le son kez görüşme yapacak Sırp şutör için NBA’de sözleşme hakkını elinde bulunduran Sacramento Kings ise tüm girişimlerini kullanmaya devam ediyor.

Draftta 5. sıradan De’Aaron Fox’u seçen Kings, Arron Afflalo ile yolları ayırdı. Bu hamle, takımda ilk 5’te başlayan Afflalo’nun yerini Bogdanovic’in doldurabileceği şeklinde yorumlandı. Ayrıca Kings hakkında yazılar yazan Jason Jones da konu hakkında ipuçları vererek, takım menajeri Vlade Divac’ın Bogdanovic’ten yanıt beklediğini söyledi. Sacramento’nun gözü Bogdanovic’te Fenerbahçe, teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde yeni sezonu yarın açacak. Sarı- Lacivertliler’in başına tekrar geçen Kocaman’lı ekip, ilk olarak Samandıra’da bir araya gelecek.

Takım burada bir süre çalıştıktan sonra, 1 Temmuz’da soluğu Topuk Yaylası’nda alacak. Kanarya’nın İstanbul’daki kampında yeni transferler Mehmet Ekici, Valbuena ve Nabil Dirar da hazır bulunacak. Sezon biter bitmez milli takıma giden futbolcular ise 4 Temmuz’da Topuk’ta olacak. Daha önce İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Liverpool’da forma giyen Martin Skrtel’e, yine Ada’dan taliplerin olduğu biliniyordu.

Söz konusu takımlar arasında özellikle, bu sezon Premier Lig’e çıkan Newcastle United ile Stoke City’nin ciddi biçimde Skrtel’i kadrolarına katmak istedikleri öğrenildi. Her ne kadar Aykut Kocaman, Simon Kjaer gibi Slovek stoperi de takımda tutmak istese de, tecrübeli oyuncunun gelen teklifleri değerlendirmek istediği bildirildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER