SPOR MEDYASI

Avrupa Ligi coşkusu D-Smart'da

D-Smart, Şampiyonlar Ligi'nde dünya futboluna yön veren takımların mücadelelerini izleyicilerine sunmaya devam ediyor.

Avrupa Ligi coşkusu D-Smart'da

Dünya Futbolu'nun önemli yıldızlarını bir araya getiren, önemli karşılaşmaları futbol severlerle buluşturan D-Smart, Şampiyonlar Ligi'nde dünya futboluna yön veren takımların mücadelelerini izleyicilerine sunmaya devam ediyor. 
 

Dünya futbolunu en önemli yıldızlarını bir araya getiren Şampiyonlar liginde rövanş zamanı. Avrupa takımları, son 8 takım arasında girebilmek için büyük mücadele verecek.  
 
Bir haftalık aranın ardından, Şampiyonlar Ligi maçları, her hafta D-Smart ekranlarında değişmez Şampiyonlar Ligi seyir günleri olan Salı ve Çarşamba günleri saat 21:45'te ekranlara gelecek.

Önümüzdeki haftaya damgasını vuracak rövanş maçları ve Tv kanalları:
 
15 MART SALI
21:45 B.MUNIH-INTER (D- SMART 42. Kanal EURO FUTBOL )- CANLI
HD yayın : D-Smart 120. Kanal - CANLI
21.45 MANCHESTER UNITED-O.MARSILYA (D- SMART 101. Kanal LOCA) -CANLI
 
16 MART ÇARŞAMBA

21:45 REAL MADRID-O.LYON ( D-SMART 112. Kanal)
21:45 CHELSEA-KOPHENHAG (D- SMART 42. Kanal EURO FUTBOL )- CANLI
HD Yayın: D-Smart 120. Kanal - CANLI

Maçlardan kısa kısa...

15 MART SALI : Saat 21:45 B.MUNIH-INTER
İlk maçta son dakikada vurulan bir Inter. Geçen yılın finalinin yansıması. Finalde gülen geçtiğimiz yılın şampiyonluğunu yakalayan Inter eski gücü ve efsanevi teknik adam Mourınho'dan çok uzak. Ama Inter her zaman sürprizi sever. Liginde zorlana B.Munıh'de tek umut kupa. Geçen yılın özlemi ve ilk maçın morali. 
 
15 MART SALI : Saat 21:45 M.UNITED-O.MARSILYA
İlk maçta yenişemediler. Old Trafford namı değer hayaller tiyatrosunda son kez tur için bir araya gelecekler. İki takım için ya tamam ya devam. Alex Ferguson'un ligde fırtına gibi ese takımında en önemli koz Rooney. Berbetov-Nani-Fletcher etkin yüzleri. Fransızlar yıllardır final hasretindeler. Remy-Cisse-Diewara ama en çok teknik adam Deschamps güvenceleri.  
 
16 MART ÇARŞAMBA : Saat 21:45 REAL MADRID-O.LYON
İlk maç inanılmazdı. Sadece bu dev iki takımın görüntüsü değil taktik ve teknik düşüncelerin çarpışması yaşandı. Fransızların asi ve haşarı prensi O.Lyon teknik direktörü Puel bir yanda, egoları-ifadeleri-tartışmaları ve zaferleriyle kaybetmez deilen Mourınho diğer yanda. Kim bu karşılaşma için sadece maç diyebilir? Daha, daha, daha da fazlası hep var ve olacak...

16 MART ÇARŞAMBA : Saat 21:45 CHELSEA-KOPHENHAG
İlk maçta Anelka ile şahlandılar. Yeni transfer Torres ile tarih yazıp finalinde kaybettikleri dünyanın en görkemli kupası Şampiyonlar ligi kupasına uzanmak istiyorlar. Hedef belli, ilk maçın avantajı onları favori yapıyor. Peki Danimarka temsilcisi Kophehag kolay lokmamı. Sürprizlere hazır olmak gerek

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER