SÜPER LİG

Avrupa Kupası yasağına yanıt geldi

G.Antepspor cephesinden, UEFA'nın mali kriterlere uymadığı gerekçesiyle 4 yıl içinde bir kez Avrupa Kupaları'na katılma yasağı hakkındaki habere yanıt geldi.

Avrupa Kupası yasağına yanıt geldi
Gaziantepspor cephesinden, UEFA'nın mali kriterlere uymadığı gerekçesiyle 4 yıl içinde bir kez Avrupa Kupaları'na katılma yasağı hakkındaki habere yanıt geldi.
 
 
Radyospor'da Figen Civan ve İlker Koç'un sunduğu Gündem programına konuşan Mehmet Kızıl, "Haberin şekil olarak doğruluğu yok. Geçen sezon yaptığımız tranferin ödemelerinde geçimeler oldu. Ama biz bu borçlarımızı ödedik. Fakat hafta görülen ilk mahkemede takımımıza bu yönde bir itham var. Mahkeme süreci hala devam ediyor. Öyle olmasa bile üst mahkemelere başvuru yapma hakkımız saklı" dedi.

PARA CEZASINA DÖNECEKTİR
Kararın çok ağır olduğunu vurgulayan Kızıl, "Biz borcumuzu ödedik. UEFA kulüplerin gözünü korkutmak adına böyle bir çıkışı söz konusu. Gerekirse temyiz hakkımızı da kullanıp bu cezayı para cezasına çevireceğiz. Kulüp avukatlarımız da gerekli çalışmalarını sürdürüyorlar. Taraftarımızın şüphesi olmasın" ifdelerini kullandı.

Bu arada Kızıl, cezanın Brezilyalı futbolcu Wagner'in aldıkları Lokomotif Moskova kulübüne ödemenin gecikmeli yapılmasından dolayı geldiğini de söyledi.

DEMİRÖREN AVANTAJ
Konuşmasında federasyon yeni yönetimini de değerlendiren Kızıl, "Güçlü federasyon bir federasyona ihtiyacımız vardı. O nedenle sonuna kadar Yıldırım Demirören'in yanında yer aldık. Demirören büyük avantaj; çünkü, Kulüp Başkanlığından gelen bir isim. Federasyonun hedefi de kulerimizin menfaatlerni olduğundan kendisinin kulüpler açısından çok verimli olacağını düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER