FUTBOL

Aurelio Fernandao için müthiş bir iddiada bulundu

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Milli Takım'da da önemli görevler alan Brezilyalı Mehmet Aurelio, vatandaşı Jose Fernandao'ya kefil oldu.

Aurelio Fernandao için müthiş bir iddiada bulundu - Sayfa 1

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta çok başarılı bir futbolculuk kariyeri geçiren ve Türk yapılıp Milli Takım'da da önemli görevler alan Brezilyalı Mehmet Aurelio, vatandaşı Fernandao'ya kefil oldu. Fenerbahçeli golcünün Türk yapılıp, Milli Takım’a alınmasının çok yararlı olacağını belirten Aurelio, Akşam gazetesinden Yetkin Etkin'e önemli açıklamalarda bulundu.

Aurelio Fernandao için müthiş bir iddiada bulundu - Sayfa 2

"ŞAMPİYONLUK yarışında F.Bahçe ve Beşiktaş için bundan sonra her maç final havasında geçecek. Ben iki kulüpte de oynadım. Beşiktaş bu sezon çok iyi maçlar çıkarıyor ve F.Bahçe’nin ilk başlarda bu sezon iyi oynamadığı maçlar oldu ama sonradan onlar da bunu düzeltti. Sonradan Beşiktaş’a karşı çok iyi maç oynadılar. İki takım için de puan kaybı felaket olur. F.Bahçe büyük maçları ve son maçları daha iyi onuyor. Tecrübeli de bir kadrosu var şampiyonluğa daha yakın görüyorum. Tabi ki stadyumun yenilenmesi her takım için önemlidir. Beşiktaş bu aşamayı bitirdiği zaman çok aşama kaydedecek."

Aurelio Fernandao için müthiş bir iddiada bulundu - Sayfa 3

TRABZONSPOR, F.Bahçe ve Beşiktaş'ta çok başarılı bir futbolculuk kariyeri geçiren ve Türk yapılıp Milli Takım'da da önemli görevler alan Brezilyalı Mehmet Aurelio, vatandaşı Fernandao'ya kefil oldu. F.Bahçeli golcünün Türk yapılıp, Milli Takım’a alınmasının çok yararlı olacağını belirten Aurelio, Yetkin Etkin'e önemli açıklamalarda bulundu: " Türk halkı ile Brezilya halkı birbirine çok benziyor. Bu yüzden Brezilya futbolunu seviyorlar. Türkler neşeli ve şakacı insanlar gülmeyi seven insanlar.

Aurelio Fernandao için müthiş bir iddiada bulundu - Sayfa 4

TÜRK OYUNCULAR ÇOK CANA YAKIN Bence Fernandao Türk pasaportu alırsa ve milli takıma çağrılırsa çok başarılı olacağına inanıyorum. Çünkü milli takım kadrosu iyi bir kadro ve Türkiye'nin takımında oynayan oyuncular da çok cana yakın. Eğer Fernandao çağrılırsa orada çok kalacaktır ve adaptasyonda sıkıntı çekmeyecektir. Çünkü Türk oyuncular da aralarına gelen yeni oyuncuyu hemen benimseyip hemen aralarına katan oyuncular. Bundan dolayı çok başarılı olacağına inanıyorum.