Augsburg kümede kaldı
Bundesliga'da Borussia Mönchengladbach, konuk ettiği Augsburg ile 0-0 berabere kaldı.
Maça oldukça hızlı başlayan ev sahibi Borussia Mönchengladbach, daha 4. dakikada Marco Reus ile gole çok yaklaştı. 12. dakikada Juan Arango ile bir fırsattan daha yararlanamayan Borussia Mönchengladbach, maç boyunca önemli fırsatları değerlendiremedi.
32. dakikada ilk pozisyonunu Ja Cheol Koo ile bulan konuk ekip, 33. dakikada ilk oyuncu değikliği hakkını Andrew Sinkala-Axel Bellinghausen'den yana kullandı.
53.306 biletli seyircinin izlediği maçta ikinci yarıda da etkili bir performans sergileyen ev sahibi ekip, istediği golü bir türlü bulamadı. Konuk ekip Augsburg ise maçın sonlarına doğru Andrew Sinkala ile iki önemli gol pozisyonundan yararlanamadı.
Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve maç başladığı gibi 0-0'lık skorla sona erdi.
Bu sonuçla Borussia Mönchengladbach puanını 57'ye yükseltti. Konuk ekip Augsburg ise 35 puana çıkarak kümede kalmayı garantilemiş oldu.
Bundesliga'da gelecek hafta Borussia Mönchengladbach, Mainz 05 deplasmanına konuk olacak. Augsburg ise Hamburg'u ağırlayacak.