ŞAMPİYONLAR LİGİ

Atletico Madrid 1 - 2 Benfica

Atletico Madrid ile Benfica, ikinci hafta mücadelesinde Vicente Calderon'da kozlarını paylaştı.

Atletico Madrid 1 - 2 Benfica
Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki ikinci maçında Atletico Madrid'e konuk olan Benfica, geriye düştüğü maçta güçlü rakibini mağlup ederek önemli bir galibiyete imza attı..

Galatasaray'ın da yer aldığı Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki ilk maçlarını aynı skorla 2-0 kazanan Atletico Madrid ile Benfica, ikinci hafta mücadelesinde Vicente Calderon'da kozlarını paylaştı. 

Mücadelenin 23. dakikasında Correa'nın golüyle öne geçen Atletico Madrid, 36. dakikada Gaitan'ın golüne engel olamadı ve ilk yarı 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.  
 

Öte yandan Atletico'nun evindeki gol yememe serisi de sona erdi. İspanya temsilcisi; Şampiyonlar Ligi'nde Mart 2014'te Kaka'dan yediği golden bu yana evinde ilk kez gol yerken; 729 dakika sonra kalesinde gol görmüş oldu.

İkinci yarıya iyi başlayan konuk Portekiz temsilcisi, 51. dakikada Guedes'in kaydettiği golle üstünlüğü ele geçirmeyi başardı.

Kalan sürede başkagol olmadı ve Benfica geriye düştüğü maçı 2-1 kazanarak çok önemli bir galibiyete imzasını attı. Benfica, 2 maç sonunda puanını 6 yaparak zirveye yerleşirken; gruptaki ilk yenilgisini alan Atletico ise 3 puanla ikinci sırada yer aldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER