KONYASPOR

Atiker Konyaspor-Marsilya maçı hangi kanalda şifresiz?

Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi I Grubu 5. maçında Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda Marsilya ağırlayacak. Konyaspor'un Marsilya ile oynayacağı kritik mücadele TRT 1 ve İnternetspor'da...

Atiker Konyaspor-Marsilya maçı hangi kanalda şifresiz?

UEFA Avrupa Ligi I Grubu'ndaki temsilcimiz Atiker Konyaspor, 23 Kasım Perşembe günü evinde kader maçına çıkıyor. Yeşil-beyazlıların, Fransız ekibi Marsilya ile oynayacağı kritik mücadele TRT 1'de...

Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi I Grubu 5. maçında Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda Marsilya ağırlayacak. Temsilcimiz, Fransa'da oynanan ilk maçta rakibine 1-0 mağlup olmuştu.

Grupta 4 puanla 3. sırada yer alan Atiker Konyaspor, mücadeleyi kazanması halinde üst tur için büyük bir avantaj sağlayacak. Temsilcimiz, maçtan puanla ayrılmazsa gruptan çıkma şansını kaybedecek.  

Beşiktaş - Porto maçının hakemi belli oldu

UEFA Avrupa Ligi I Grubu 5. maçı Konyaspor-Marsilya mücadelesi 23 Kasım Perşembe günü saat 21.00'den itibaren TRT1'den canlı yayınlanacak.

Bu maç öncesi Avusturya temsilcisi Salzburg, 8 puanla I Grubu'nda liderlik koltuğunda oturuyor. Marsilya ise 6 puanla grupta ikinci sırada, Atiker Konyaspor ile aynı puanı (4) bulunan Portekiz ekibi Vitoria Guimaraes ise son sırada yer alıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER