DÜNYADAN FUTBOL

Arturo Vidal için iddialı açıklama!

Şampiyonlar Ligi macerasına sürpriz bir sonuçla başlayan Juventus'ta, Şilili yıldız Arturo Vidal için iddialı bir açıklama yapıldı.

Arturo Vidal için iddialı açıklama!

Serie A'da üst üste elde edilen 2 şampiyonluktaki başrol isimlerden olan Arturo Vidal'ı almak isteyen kulüpler dünya rekoru kırmak zorunda kalacak.

Juventus kulübü genel direktörü Giuseppe Marotta, Mediaset Premium'a yaptığı açıklamada, "Eğer Gareth Bale 100 Milyon Euro ediyorsa, o halde Vidal de aynı değeri taşır. Vidal harika bir futbolcu ve yaz döneminde Real Madrid kendisini transfer etmek istedi. Ancak biz kabul etmedik çünkü onu satmak hiç ama hiç aklımızda yok" dedi.

Torino temsilcisi, mevcut sözleşmesi 2016 yazına kadar devam eden 26 yaşındaki futbolcuyla en yakın zamanda 2018'e kadar sürecek yeni kontrat yapılacak ve yıllık ücreti de 2.7 Milyon Euro'dan 4 Milyon Euro'ya çıkacak.

Bu sezon ligde geride kalan 3 maçta Juventus'un attığı toplam 6 golden 3'üne imzasını koyan ve 1 de asist yapan Vidal,

Şilili forvet oyuncusu, geride kalan sezonda ise Serie A'da 31 maçta görev alırken, 10 gol atıp 8 de asist yaptı. Vidal, Şampiyonlar Ligi'nde ise 9 maçta sahaya çıktı ve 3 gol kaydederken 2 de asiste imza attı.

Kariyerine ülkesinin önde gelen takımlarından olan Colo-Colo'da başlayan Vidal, 2007 yazında Bayer Leverkusen'e gelerek Avrupa kariyerine başlamıştı. Şilili yıldız, Alman ekipte 144 resmi maça çıkarken, 21 gol atıp 25 de asist yapmıştı.

2011 yazında 12 Milyon Euro karşılığında Juventus renklerine bağlanan Vidal, siyah beyazlılardaki ilk sezonunda ise Serie A'da 33 maçta görev almış ve 7 kez gol sevinci yaşayıp 4 de asist yapmıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER