BEŞİKTAŞ

Arsenal'den Beşiktaş'ın yıldızına teklif

İngiliz devi Arsenal, eski futbolcusu Oğuzhan Özyakup'u transfer etmek için Beşiktaş'a 41 milyon lira teklif etti.

Arsenal'den Beşiktaş'ın yıldızına teklif

Spor Toto Süper Lig’de liderlik koltuğunda oturan Beşiktaş’ın başarılı yıldızı Oğuzhan Özyakup parlamaya devam ediyor.

Avrupa kulüplerinin transferdeki favorilerinden biri olarak gösterilen Oğuzhan için Arsenal Menajeri Arsene Wenger’in ilgisi her geçen gün artıyor.

9.3 MİLYON POUND ÖNERİLDİ

İngiliz gazetesi Express’de yer alan haberde, Wenger’in devre arası transfer planları tek tek aktarıldı. Fransız teknik adamın orta saha bölgesini öncelik tuttuğu ifade edildi.

F.Bahçe saldırısı hakkında flaş gelişme

Basel’den alınan 22 yaşındaki defansif orta saha Mohamed Elneny’nin yanına bir isim daha düşünen tecrübeli çalıştırıcının, toplamda 50 milyon poundluk bir bütçeye sahip olduğu ve 9.3 milyon poundu (41 milyon TL) Oğuzhan Özyakup için ayırmayı düşündüğü savunuldu.

ARSENE WENGER KEŞFETMİŞTİ

Haberin detayında ise Oğuzhan’ın, Barcelona forması giyen A Milli Takımımız’ın kaptanı Arda Turan’ı örnek alması ve Arda’nın Avrupa’daki başarısına dikkat çekildi. Arda gibi bir modelin transferde etkili olacağı ayrıca takım içinde Mesut Özil’in başarılı olmasının da Wenger’i pozitif yönde düşündürdüğü ifade edildi.

Oğuzhan’ı 2008 yılında Hollanda’da bizzat keşfeden Arsene Wenger’in, başarılı oyuncunun gelişimini yakından takip ettiği de dile getirildi. 4 yıl boyunca Arsenal altyapısı ve A takımında oynayan 23 yaşındaki genç yıldızın bu durumunun transferde etkili olabileceği de vurgulandı.

Yorumlar
TREND HABERLER