DÜNYADAN FUTBOL

Arsenal transferde bombayı patlatıyor

Lille'in Fildişi Sahilli yıldızı Gervinho, İngiliz devi Arsenal yolunda...

Arsenal transferde bombayı patlatıyor

Lille Genel Menajeri Frederic Paquet, başarılı forvet oyuncuları Gervinho'nun Premier Lig ekiplerinden Arsenal ile görüşmelere başladığını açıkladı.

RMC'ye konuşan Paquet, "Gervinho bize büyük bir kulübe transfer olmak istediğini söyledi. Arsenal ile görüşme halinde. Oyuncumuz İngiltere'yi istiyor. Neler olacak hep birlikte göreceğiz." dedi.

Parsi Saint-Germain'in de Gervinho'nun transferi için kulübün kapısını çaldığını belirten Paquet, "Ancak onlara Gervinho'yu lig içinden bir rakibimize satmayı düşünmediğimizi söyledik. Gervinho ayrılmak için İngiltere'yi seçti. Arsenal ile kısa süre içinde masaya oturacağız. Gervinho'yu değerinin altındaki bir fiyata bırakmayız." diye konuştu.

Lille'in sözleşmesi 2012'de sona erecek olan Gervinho için Tottenham'dan gelen 12 milyon avroluk teklifi geri çevirdiği biliniyor. Fransız ekibinin golcü futbolcu için 15 milyon avroluk bir değer biçtiği tahmin ediliyor.

Hazard kalacak, Gervinho'nun alternatifleri hazır

Real Madrid, Bayern Münih ve Inter'in yakın takibinde bulunan Belçikalı yıldız Eden Hazard'ın transferi konusuna da açıklık getiren Paquet, "Bugün Hazard ile biraraya geldik. Gelecek sezon da bizimle olacak." dedi.

Gervinho'nun yerine Sochaux'nun başarılı orta saha oyuncusu Marvin Martin ile Saint-Etienne'in yıldızı Dimitri Payet'i düşündüklerini de söyleyen Paquet, "Sochaux Kulübü Martin'i satmaya yanaşmıyor. Girişimlerimizi sürdürüyoruz. Bir diğer ilgilendiğimiz isim ise Payet. Oyuncu bizi istiyor. Kulübü de devre arasında oyuncuyu bırakmaya sıcak bakıyordu. Ancak henüz bu konuda konuşmak için erken." ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER