DÜNYADAN FUTBOL

Arsenal, Queens Park Rangers'ı zor da olsa mağlup etti

Premier League'de inişli-çıkışlı bir performans sergileyen Arsenal, Queens Park Rangers'ı zor da olsa mağlup etti..

Arsenal, Queens Park Rangers'ı zor da olsa mağlup etti

Premier League'de inişli-çıkışlı bir performans sergileyen Arsenal, şu ana kadar deplasmanda puan alamayan Queens Park Rangers'ı 18. haftanın kapanış maçında konuk etti.

Arsenal 2 - 1 Queens Park Rangers
9' Alexis Sanchez (Penaltı kaçırdı)  
37' 1 - 0 Alexis Sanchez  
53' Olivier Giroud (Kırmızı kart) 
65' 2 - 0 Tomas Rosicky  
79' 2 - 1 Charlie Austin (Penaltı)

Maça baskılı başlayan Arsenal 9. dakikada Sanchez'in yerde kalması sonucu penaltı kazandı. Topun başına geçen Şilili yıldızi kaleci Green'i aşamadı.

37. dakikada hatasını telafi eden Sanchez, attığı kafa golüyle takımını öne geçirdi ve Arsenal, soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle gitti.

53. dakikada Onuoha'ya kafa atan Fransız golcü Groud, doğrudan kırmızı kartla cezalandırıldı ve Arsenal'i sahada 10 kişi bıraktı.

10 kişi kalmasına rağmen ataklarını sürdüren Arsenal, Sanchez'in hazırladığı pozisyonu Rosicky ile sonuçlandırdı ve farkı 2'ye çıkardı.

2-0'ın ardından önemli pozisyonları değerlendiremezken, QPR 79. dakikada penaltı kazandı. Beyaz noktaya gelen Austin, topu ağlara yollayıp farkı 1'e indirirken, Premier League'deki 12. golünü attı.

Kalan bölümde zor anlar yaşayan Arsenal, skoru korumayı başardı ve sahadan 2-1 galip ayrıldı. Arsenal puanını 30 yaparken, QPR ise 17 puanda kaldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER