DÜNYADAN FUTBOL

Arsenal fırsatı geri tepti

Premier Lig'in önemli karşılaşmalarından olan Kuzey Londra derbisinde kazanan çıkmadı. Tottenham ve Arsenal, karşılıklı gollerle 1-1 berabere kaldı.

Arsenal fırsatı geri tepti

Premier Lig'in Kuzey Londra derbisinde Arsenal ve Tottenham, sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı.   

Arsenal 1 - 1 Tottenham Hotspur
32' 0 - 1 Harry Kane
77' 1 - 1 Kieran Gibbs  

Tottenham ,32. dakikada Harry Kane'in golüyle öne geçti ve devreyi de 1-0 önde kapattı. 2. yarıda Arsene Wenger'in oyuncu değişiklikleri sonuç verdi ve Arsenal'in golü 77. dakikada Mesut Özil'in asistiyle topu ağlara gönderen Kieran Gibbs'la geldi.

Barcelona'yı Suarez ve Neymar taşıyorLa Liga'nın 11. haftasında Villarreal'i 3-0'la geçen Barcelona'da gol yükünü yine Neymar ve Suarez çekti.

Golden sonra Mesut Özil önderliğinde baskısını arttıran Arsenal, galibiyet için şanslar yakalasa da derbi 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Bu sonuçla 26 puana yükselen Arsenal, City'nin puan kaybettiği haftada liderlik fırsatını tepti ve 2. sıradaki kaldı. 21 puana yükselen Tottenham ise 5. sırada yer aldı.

MESUT ÖZİL REKOR KIRDI!

Arsenal'in Türk asıllı Alman yıldızı Mesut Özil, derbide yeni bir rekora imza attı.

Gibbs'in golünün hazırlayıcısı olan Mesut Özil, Premier Lig tarihinde 6 maç üst üste asist yapan ilk oyuncu oldu. Meust ayrıca bu sezonki 9. asistini yapmış oldu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER