Arena'da Fatih Terim'e büyük jest
Galatasaray'ın Beşiktaş ile oynadığı derbi maçı öncesinde sarı-kırmızılı taraftarlar, teknik direktör Fatih Terim için üç boyutlu bir koreografi hazırladı.
Türk Telekom Arena'da oynanan derbi öncesinde sarı-kırmızılı taraftarlar yerlerini oldu.
Galatasaraylı taraftarlar, Beşiktaş ile oynadıkları derbi maçına yoğun ilgi gösterirken; tribünlerde görsel şölen yaşandı.
Arena'da taraftarlar Fatih Terim yer aldığı bir üç boyutlu bir koreografiyle tecrübeli teknik direktörlerine ve takımlarına sevgi gösterisinde bulundu.

FATİH TERİM'DEN GİZLİ YAPILDI
Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, Beşiktaş ile oynanan derbi mücadelesinde yapılan koreografinin teknik direktör Fatih Terim'den gizli yapıldığını açıkladı.
Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, Beşiktaş'ı mağlup ettikleri derbi maçın ardından açıklamalarda bulundu.
Abdurrahim Albayrak derbi maçın centilmence geçtiğini dile getirerek ''Muhteşem bir derbi oldu. Herkes keyifli bir maç izlemiştir. Centilmenlik anlamında örnek bir maç olduğunu iddia edebilirim. Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. Biz onların soyunma odasına gittik, onlar bizim soyunma odamıza geldiler. Her şey mükemmel başladı. Sonunda bir takım kazanacaktı. Biz kazandık'' ifadelerini kullandı.
Albayrak, karşılaşma öncesi tribünde açılan ve üzerinde teknik direktör Fatih Terim ve oyuncuların resmedildiği figürün çok yaratıcı ve güzel olduğunu belirterek, ''İyi çalışmıştık ona. Hocadan gizli yapıldı. Maça da iyi bir renk kattı'' dedi.