FUTBOL

Arda Turan'ın Süper Lig defteri kapandı! Yeni takımı...

Medipol Başakşehir ile olan sözleşmesini kulüple anlaşmalı olarak bozan Arda Turan'ın hangi Süper Lig ekibine transfer olacağı büyük konusuydu. Ancak ara transfer döneminin sona ermesiyle Arda Turan için bu sezon Süper Lig defteri kapandı. Şimdi ise akıllarda tek soru var: Yeni takımı neresi olacak?

Arda Turan'ın Süper Lig defteri kapandı! Yeni takımı... - Sayfa 1

Ara transfer döneminin sona ermesiyle Arda Turan için Süper Lig defteri kapandı. Yıldız futbolcu için alternatif olarak Türkiye dışı takımlar var.

Arda Turan'ın Süper Lig defteri kapandı! Yeni takımı... - Sayfa 2

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in elini öperek aralarındaki buzları eriten Arda Turan için sarı kırmızılı kulübe geri döneceği yönünde haberler yayılmıştı. Ama Kulüp Başkanı Mustafa Cengiz sözleriyle, Arda Turan'a Galatasaray kapısını kapattı.

Arda Turan'ın Süper Lig defteri kapandı! Yeni takımı... - Sayfa 3

Tecrübeli futbolcu mecburen Türkiye dışına transfer olacak. Hangi takıma gideceği büyük merak konusu ancak gitmesi ihtimal takımlar şu şekilde; Birleşik Arap Emirlikleri, Çek Cumhuriyeti, Portekiz, Avusturya, Arjantin, Rusya, Çin ve Japonya!

Arda Turan'ın Süper Lig defteri kapandı! Yeni takımı... - Sayfa 4

33 yaşındaki yıldız Brezilya'nın Flamengo takımı ile görüştüğü de ortaya çıktı. Bu görüşmelerde Atletico Madrid'den eski takım arkadaşı Filipe Luis'in yardımcı olduğu öğrenildi.