SPOR MAGAZİN

Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan'dan çocuk itirafı

İlk çocuklarını ekimde kucağına alan Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan, kalabalık bir aile olmak istediklerini söyledi.

Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan'dan çocuk itirafı - Sayfa 1

Aslıhan Doğan Turan, Arda Turan ve evlilikleri hakkında merak edilenleri Şamdan Plus'a anlattı. Turan'ın bugün piyasaya çıkan dergiye verdiği röportajından satır başları şöyle...

Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan'dan çocuk itirafı - Sayfa 2

''BENİ İLGİLENDİRMİYOR''

Evlenmeden önce Arda, "Bir gün oğlumuz olursa, ben Allah'a bir söz verdim ve Hz. Hamza'dan dolayı ismini Hamza koyacağım" derdi. Arda ismini de ben istedim. Saf, aldatılan ve bunlara susan kadın konumuna düşürüldüm ama böyle şeyler yok. İnsanların "Arda çapkın, Arda şunu yaptı, bunu yaptı" demeleri beni hiç ilgilendirmiyor. Ben kocamın neyi yapıp neyi yapmadığını herkesten iyi biliyorum.

Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan'dan çocuk itirafı - Sayfa 3

''ZOR GÖZYAŞI DÖKERİM''

"Ben 12 yaşındayken babamın yaşadığı intihar vakası beni güçlendirdi. Ben babamı, hayatta en sevdiğim adamı, kaybetme korkusu yaşadım. O yüzden çok güçlüyüm çok zor üzülürüm. Zor gözyaşı dökerim."

Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan'dan çocuk itirafı - Sayfa 4

''ALLAH BOZMASIN GÜZEL KAZANCI VAR''

"Arda'nın eli çok açıktır. Allah bozmasın güzel bir kazancı var. Ben eşiyim, bana hediye almasından daha doğal ne olabilir ki? Ama yazılan hediyeler ve fiyatı gerçeği yansıtmıyor çoğu zaman. Benim gözümü boyamak için hediye almaz, içinden geldiği için ve mutlaka beğendiği şeyi alır."