DİĞER HABERLER

Arda Turan'dan İspanyol basınına sert cevap

Barcelona forması giyen milli futbolcumuz Arda Turan, kendisine ağır eleştiriler yapan İspanyol basınına cevap verdi.

Arda Turan'dan İspanyol basınına sert cevap

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Barcelona'da forma giyen milli futbolcu Arda Turan, El Clasico maçındaki performansına yapılan eleştirilere tepki gösterdi.

ELEŞTİRİLER APTALCA

El Clasico'nun son dakikalarında yaptığı faulden dolayı olumsuz yönde fazla eleştirildiğini kaydeden Arda, "Dünyanın en büyük maçını sadece bir faule bağlamak, birazcık bana aptalca geliyor. Bence bu sadece bir bahane. Sadece bir fauldü. Takımlar beraber kaybederler, beraber kazanırlar. O nedenle ben de takımımın kazanması için elimden gelen katkıyı sunuyorum." değerlendirmesinde bulundu.

İŞİNİZE GELDİĞİ GİBİ YAZMAYA ALIŞIKSINIZ

Karşılaşmanın ardından İspanyol basınının kendisine karşı tutumundan rahatsızlık duyduğunu kaydeden Arda Turan, "İspanyol basını çoğu zaman işlerine geldiği gibi yazmaya alışık. Eğer bu gazete yazarlarının bir sıkıntısı varsa gelip bana uygun bir zamanda sorabilirler. Verilemeyecek bir cevabım, söyleyemeyecek bir sözüm yok. Ne İspanyol ne de Katalan basınından çekiniyorum. Hak etmediğim eleştiriler aldığımı düşünüyorum. Onlar suçlu arıyorlarsa bu ben değilim. Bu bahaneleri göğüsleyebilecek tecrübeye ve yeteneğe sahibim." ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER