Arda Turan'dan galibiyet yorumu
La Liga'nın 35. haftasında Espanyol'u 3-1 yenen Atletico Madrid'in iki golünü atan Arda Turan maçtan sonra açıklamalar yaptı..
La Liga'nın 35. haftasında Espanyol'u 3-1 yenen Atletico Madrid'in iki golünü atan Arda Turan, "Gol atmaktan çok mutluyum ama önemli olan kazanmak" dedi.
Arda, maç sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, "Golleri nasıl attığımız önemli değil. Nihayetinde gol, goldür. İlk gol daha güzeldi. Gol atmak her zaman güzeldir ve iyi bir his verir ama beni mutlu eden kazanmaktır" diye konuştu.
Atletico'da ilk sezonunu geçiren Arda, 26 Nisan Perşembe günü Avrupa Ligi Yarı Finali'nde, 4-2'nin rövanşına çıkacakları Valencia maçının çok önemli olduğunu belirterek, "Finale çıkmayı düşlüyoruz ve bunu başarmak için herşeyimizi vermeye hazırız" ifadesini kullandı.
Bu arada, Atletico Madrid'in teknik direktörü Diego Simeone, Arda'nın, Espanyol maçının özellikle ikinci yarısında "mükemmel oynadığını" vurguladı.