SPOR MAGAZİN

Arda Turan'a inanılmaz teklif

Yılan hikâyesine dönen beraberliklerini 26 Aralık'ta nikâh masasına taşıyacak olan Sinem Kobal ile Arda Turan'ın Çırağan Sarayı'ndaki düğünü, şimdiden iştah kabarttı.

Arda Turan'a inanılmaz teklif
Yılan hikâyesine dönen beraberliklerini 26 Aralık'ta nikâh masasına taşıyacak olan Sinem Kobal ile Arda Turan'ın Çırağan Sarayı'ndaki düğünü, şimdiden iştah kabarttı.

Yılın nikâhı sayesinde reklamını yapmak isteyen organizasyon firmaları, çifte teklif yağdırıyor. Firmalar Kobal ve Turan'a masa süslemesi, alyans, davetiye, havai fişek, ayakkabı, gelinlik, damatlık, nikâh şekeri, konuklara dağıtılacak hediyeler, gelin arabası hatta yere serilecek kırmızı halıya kadar her türlü detayı bedava hazırlama teklifi yaptı.

Sabah Gazetesi'nden Sinan Özedincik'in haberine göre; yapılan çılgın teklifler karşısında şoke olan Arda Turan'ın, düğünü bedavaya getirebilecek olmasına rağmen sponsorlara sıcak bakmadığı söyleniyor. Sinem Kobal ile Arda Turan'ın sarayda yapacakları 400 kişilik düğünün, sponsonlar devreye girmediği takdirde yaklaşık 1 milyon liraya mal olacağı konuşuluyor.

TELEFONLAR BİLE TOPLATILABİLİR

Özendicik'in kaleme aldığı haberi ise şu şekilde yorumladı; "Geçtiğimiz hafta nişanlanan Buse Terim- Volkan Bahçekapılı çiftinin nişanı, sponsorlar sayesinde bedavaya gelmişti. Buse Terim, nişanından tüm detayların fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşarak, firmaların reklamını yapmıştı. Pek çok çiftin havada kapacağı bu teklife Arda Turan'ın sıcak bakmamasının nedeni Bayrampaşalı olması mı? Arda magazin basınını o kadar iyi çözdü ki, şimdiden söylüyorum, 26 Aralık günü herkes için kabus gibi geçecek. Nereden, nasıl haber çıktığını bildiği için, çok kontrollü yönetecek bu düğünü. Onun paylaşacağı fotoğraf dışında doğru düzgün fotoğraf sızmayacak dışarıya. Bu işi o kadar düzgün yapacak ki, herkes şok olacak. Haber illa ki olacak ancak düğünün fotoğrafları konusunda çok titiz davranacak. Cem Yılmaz da çok özenli davranmıştı ancak içeriden fotoğraflar sızmıştı. Arda ile Sinem'in düğününde ise bunun bile olmayacağını düşünüyorum. Arda'nın düğünde cep telefonlarını bile toplatabileceğe ihtimal veriyorum."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER