BURSASPOR

Arda Turan golle döndü! Başakşehir kaldığı yerden...

Süper Lig'in 18. haftasında Medipol Başakşehir deplasmanda Bursaspor'u 3-0 yendi ve 39 puana yükselerek liderliğini sürdürdü. Başakşehir'in tarihi transferi Arda Turan Süper Lig'e golle döndü.

Arda Turan golle döndü! Başakşehir kaldığı yerden...

Başakşehir kaldığı yerden... 2016'dan sonra 2017'de de Süper Lig'de ilk yarıyı lider bitiren Medipol Başakşehir ligin ikinci yarısına da galibiyetle başladı. Bursaspor'u deplasmanda 3-0 yenen turuncu-lacivertliler, 39 puana yükselerek liderliğini sürdürdü. Bursaspor ise 25 puanda kaldı.

17. dakikada Medipol Başakşehir, Joseph Attamah ile 1-0 öne geçti: Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Emre Belözoğlu ortasını ön direğe doğru gönderdi. Gelen topa yükselen Joseph Attamah kafa vuruşuyla topu sağ üst köşeden filelerle buluşturtu: 1-0.

Mücadelenin ilk yarısında başka gol olmadı ve Medipol Başakşehir, devre arasında soyunma odasına 1-0 önde gitti.

58. dakikada Başakşehir, Marcio Mossoro ile farkı ikiye çıkardı: Emre Belözoğlu sağ kanada doğru havadan pasını gönderdi. Bu noktada topla bulunan Edin Visca top yere değmeden pasını altıpas çizgisine doğru gönderdi. Mossoro gelen topa hareketlendi ve kafa vuruşu ile meşin yuvarlağı sağ köşeden ağlara yolladı: 2-0.

60. dakikada ceza yayı içerisinde topla buluşan Emmanuel Adebayor'un dönerek yerden sert vurduğu top sol kale direğine çarparak oyun alanına geri döndü.

Arda Turan

ARDA TURAN 65'TE OYUNA GİRDİ, SÜPER LİG'E GOLLE DÖNDÜ: Mücadelede 2-0 devam ederken Başakşehir hızlı bir atak geliştirdi. Topla buluşan Arda Turan, ceza sahasının dışından harika bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu.

ARDA TURAN

Yıldız futbolcu 86. dakikada attığı harika golle skoru 3-0'a getirdi ve maçın sonucunu ilan etti.

Öte yandan Bursaspor'un yeni transferi Moussa Sow ise mücadeleye ilk 11'de başladı ve 62 dakika sahada kaldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER