ANTALYASPOR

Antalyaspor'un performansına taraftar tepkisi!

Antalyaspor'un 7 haftada 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet alması, taraftarın tepkisine yol açtı. Kırmızı beyazlı taraftar yarın yapılacak antrenmanda futbolcuların daha istekli oynamalarını talep edecek.

Antalyaspor'un performansına taraftar tepkisi!
Süper Lig'e şampiyonluk mücadelesi veren takımlar arasında yer alma ve Avrupa kupalarına katılma hedefiyle başlaşan Antalyaspor'da, Demir Grup Sivasspor mağlubiyetiyle moraller bozuldu.
Ligde 7 haftayı 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyetle geçiren kırmızı beyazlılar, 6 puanla 15'inci sırada yer aldı. Eto'o, Nasri gibi dünya yıldızı futbolcuların yanı sıra Menez, Maicon, William gibi kaliteli oyunculardan oluşan kırmızı beyazlıların ligde istediği sonuçları alamaması taraftarın tepkisini çekti.
 
Lige kötü başlangıç yapan Antalyaspor'da Sivas deplasmanı mağlubiyeti sonrası taraftar sosyal medya hesabından yönetim ve futbolcuları eleştirdi. Taraftarın en fazla eleştirdiği futbolcular ise Sakıb ile kaleci Ferhat oldu. Sosyal medya hesaplarından çağrı yapan Antalyaspor taraftarı, kırmızı beyazlıların yarın yapacağı antrenmanı izleyip, takımın sonraki maçlarında futbolcuların daha istekli oynamalarını talep edeceklerini duyurdu.
 
GÖZTEPE HAZIRLIĞI
 
Demir Grup Sivasspor karşılaşması sonrası izin yapan kırmızı beyazlılar, yarın Atilla Konuk Tesisleri'nde toplanacak. Kırmızı beyazlılar akşam antrenmanıyla 14 Ekim'de oynanacak Göztepe maçı hazırlıklarına başlayacak. Bağlarının kopması nedeniyle ameliyat olduktan sonra takımdan ayrı kalan Salih'in katılmayacağı antrenmanda, sakat futbolculardan Zeki, düz koşuyla çalışmalarını sürdürecek. Antalyaspor'un Göztepe maçında ise Sakıb, sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek.
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER