SÜPER LİG

Antalyaspor'un idmanları da kıran kırana

Medical Park Antalyaspor, Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını günde çift antrenman yaparak sürdürüyor.

Antalyaspor'un idmanları da kıran kırana
Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında hava muhalefeti nedeniyle ertelenen Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını günde çift antrenman yaparak sürdürüyor. 
 
Hasan Subaşı Tesisleri'nde, yardımcı antrenör Şenol Fidan yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma hareketleri ve hafif koşunun ardından dar alanda kısa pas çalışması yaptı. Kaleciler, Sammy, Hakan ve Polat, yardımcı antrenör Erdinç Erol yönetiminde bir süre çalıştıktan sonra takımla birlikte antrenmana katıldı. 

Antrenmanın son bölümünde kırmızı-beyazlı oyuncular, çift kale maç yapmak için turuncu ve yeşil takım olarak 2 gruba ayrıldı. Turuncu takımın kalesini Hakan, yeşil takımın kalesini ise kaleci Sammy korudu. Yaklaşık 25 dakika süren maçta turuncu takım formasını giyen Isaac Promise (2) ve Uğur İnceman'ın (1) attığı gollerle yeşil takımı 3-0 mağlup etti. Çift kale maçta Ali Tandoğan'ın sert şutunu güçlükle çelen Sammy de antrenmanda göz doldurdu. 

Antrenmanda, sol arka adalesinde ağrısı olan Emre Torun, Murat Duruer ve Ömer Şişmanoğlu yer almadı. Tecrübeli oyuncu Deniz Barış ise izinli olduğu için antrenmana geç katıldı. Bir süre takımdan ayrı hafif koşu yapan Deniz Barış, takımla yaptığı ısınma hareketlerinin ardından oynanan çift kale maçta yer aldı. Yaklaşık 2 saat süren antrenmanda kırmızı-beyazlı oyuncuların neşeli olduğu gözlendi. Çift kale maçın ardından antrenman sona erdi. 

Medical Park Antalyaspor, Akhisar Belediyespor ile 9 Ocak 2013'te oynayacağı erteleme maçının ardından, 12 Ocak saat 20.30'da Ziraat Türkiye Kupası'nda, gruptaki 2. maçını Trabzonspor ile yapacak. 

Öte yandan, antrenmanın son bölümünü Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu, oğlu Hasan Cahit Akıncıoğlu ile izledi. 

Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını bir maç eksiğiyle 30 puanla Galatasaray ve Beşiktaş'ın ardından 3. sırada tamamlamıştı.  
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER