ANTALYASPOR

Antalyaspor'da Maicon'la yollar ayrıldı!

Spor Toto Süper Lig ekibi Antalyaspor, Maicon'un sözleşmesinin karşılıklı feshedildiğini, Williiam Vainqueur'un ise Monaco'ya kiraladığını açıkladı.

Antalyaspor'da Maicon'la yollar ayrıldı!

Antalyaspor'dan yapılan yazılı açıklamada, 1.5 yıldır takımda yer alan sağ kanat oyuncusu Maicon Marques ile görüşülerek sözleşmesinin karşılıklı feshedildiği belirtildi.

Öte yandan orta saha oyuncusu William Vainqueur ise sezon sonuna kadar Fransa'nın AC Monaco takımına bir bedel karşılığında kiralık verildiği kaydedildi.

İşte Akdeniz ekibinin yaptığı açıklama; Antalyasporumuzun sözleşmeli futbolcularından William Vainqueur ve Maicon Marques ile ilgili transfer gelişmeleri yaşanmıştır. 1.5 yıldır formamızı başarıyla giyen Maicon Marques ile karşılıklı olarak görüşülerek sözleşmesinin feshi yoluna gidilmiştir. Çok ciddi sayılabilecek bir alacağından vazgeçen Maicon Marques'e verdigi hizmetler için teşekkür eder, bundan sonraki futbol yaşamında başarılar dileriz. Diğer futbolcumuz William Vainqueur ise sezon sonuna kadar Fransa'nın AC Monaco takımına bir bedel karşılığında kiralanmıştır. Kulübümüzle 2020 yılı Mayıs ayına kadar sözleşmesi bulunan Vainqueur'e de ligin ikinci yarısında yeni takımında başarılar dileriz.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER