SÜPER LİG

Antalyaspor'a hastane ve otel bulunan bir kamp tesisi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalyaspor Kulübüne, hastane ve otel bulunan bir kamp tesisi hediye edeceklerini bildirdi.

Antalyaspor'a hastane ve otel bulunan bir kamp tesisi

Kulüp Başkanı Gültekin Gencer ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul eden Türel, Antalyaspor'u yönetmenin zor olduğunu belirterek yeni yönetime başarılar diledi.

Kırmızı-beyazlı ekibin Spor Toto Süper Lig'den düşmesine taraftarlarının çok üzüldüğünü dile getiren Türel, futbolda galibiyet kadar yenilginin, başarı kadar başarısızlığın da olduğunu anlattı.

Antalyaspor'un geleceğini parlak gördüğünü ifade eden Türel, şöyle konuştu:
"Antalyaspor'a kamp tesisi kazandırılması konusunda seçimlerden önce ve sonra çalışma yaptık. Antalyaspor'a, Avrupa'nın en iddialı kamp tesislerini Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak Kızıllı mevkisinde hediye edeceğiz. Döşemealtı Belediyesi, küçük bir düzeltilmesi gereken karar vardı, geçen hafta onu da tamamlandı. Antalyaspor Kulübü Derneği ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında bir protokolün tamamlanması yönünde çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah birkaç ay içinde imza altına alırız. Protokolün imzalanmasının ardından belediye ile protokol imzalayarak kamp tesisinin inşaatına başlayacağız. Kamp tesislerinin yanına, Antalyaspor'a sabit gelir sağlayacak otel, spor sağlık hizmetlerinin yapılabileceği hastane inşa etmeyi planlıyoruz."

Türel, inşa edilecek tesislerle Antalyaspor’a önemli gelir kaynağı sağlanacağına dikkati çekti. Taraftarlara, sabırlı olmaları ve kulüp yöneticilerine destek vermeleri çağrısında bulunan Türel, "Bu dönem, zor bir dönem olacak. Önceliğimiz, bugünü kurtarmak değil, geleceği kurtarmak" ifadesini kullandı.

Menderes Türel, bir gazetecinin "Belediyenin Antalyaspor ile köprü kurmak için Tanju Çolak ile anlaşma sağlandı mı?" sorusuna, Çolak ile herhangi bir resmi anlaşma imzalanmadığı yanıtını verdi.

Çolak'ın, Türk futbolunun yetiştirdiği en değerli futbolculardan olduğunu vurgulayan Türel, "Belediyenin futbol okullarında onun tecrübesinden yararlanmak istiyoruz. Tanju Çolak ile yapacağımız çalışma inşallah resmileşir. Resmileştiği takdirde tamamen Büyükşehir Belediyesinin özellikle yaz döneminde açacağı futbol okullarına bakmasına yönelik olacak. Antalyaspor ile bir alakası ve bağı yok" diye konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER