YEREL HABER

Ankaragücü'ne müjde geldi!

Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner, Ariel Esteban Broggi'nin ödemesini yaptı!

Ankaragücü'ne müjde geldi!

Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner, Ariel Esteban Broggi'nin ödemesini yaparak FIFA'daki bir dosyayı daha kapattı..

Ankaragücü Kulübü'nden yapılan açıklama şöyle:
"FIFA ve Federasyon’da bekleyen problemli dosyaları, büyük bir azim ve kararlılıkla çözerek takımımızın borçlarını ortadan kaldıran Başkanımız Mehmet Yiğiner, Ariel Esteban Broggi’nin ödemesini yaparak bu dosyanın da tamamen kapanmasını sağladı.

Geçmiş dönemden kulübümüzden alacağı olan futbolcuların FIFA’da ve Türkiye Futbol Federasyonu’nda bekleyen problemli dosyaları kulübümüz üzerinde adeta bir kambur gibi duruyor, eksi puan cezasından bir alt lige düşürülmeye kadar tehlikeler arz ediyordu.

Geçmiş dönemin borçları ile ilgili titiz bir çalışma yürütüp borçları yapılandırarak, bir bir ödeyip dosyaları tamamen kapatan Başkanımız Mehmet Yiğiner, bugün itibarı ile Ariel Estaban Broggi’ye olan toplam 242.893 $’lık (dolar) borcu ödeyerek bu dosyayı da tamamen kapatmıştır. Böylelikle kulübümüzün üzerindeki bir kambur daha ortadan kalkmıştır.

Broggi’ye faiziyle birlikte 242.893 $ olan borcun ödenmesi ile birlikte üzerimizdeki büyük bir yükü daha kaldırdığımızı söyleyen Başkanımız Mehmet Yiğiner, ”Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımızla birlikte karşılaştığımız tüm sorunları ortadan kaldırmak için büyük fedakarlıklar yaparak çalışıyoruz. Hiçbir geliri olmayan kulübü ayakta tutmak ve zirveye oynatmak gerçekten zor. Bize destek olan iş adamlarına ve esnaflara teşekkür ediyoruz. Bizi yalnız bırakmasınlar. Destek olunursa Ankara’nın en büyük marka değeri olan Ankaragücü çok daha iyi yerlere gelecektir” dedi"

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER