ANKARAGÜCÜ

Ankaragücü transfer bombalarını peş peşe patlattı

Transfer yasağı geçtiğimiz gün kalkan Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü, transferleri peş peşe patlattı.

Ankaragücü transfer bombalarını peş peşe patlattı

Ara transfer döneminin bitimine sayılı günler kala transfer yasağı kalkan Ankaragücü, geçtiğimiz gü  Polonyalı stoper Michał Pazdan ve Las Palmas'ın kiralık sözleşmesini feshetmesinin ardından Leeds United'a dönen forvet Hadi Sacko'yu da transfer etmişti.

Ankaragücü cephesi, hız kesmeden bir transfer haberini daha duyurdu. Ankaragücü, daha önce Hacettepe, Balıkesirspor ve Gençlerbirliği’nde de forma giyen 32 yaşındaki stoper Ante Kulusic’i kadrosuna kattı. Kulüp, transfer haberini aşağıdaki görselle duyurdu.

BİR TRANSFER DAHA

Spor Toto Süper Lig takımlarından MKE Ankaragücü, Yeni Zelandalı hücum oyuncusu Tyler Dominic Boyd ile kiralık olarak sezon sonuna kadar anlaştı. Portekiz'in Vitoria Guimaraes takımında forma giyen Boyd, sezon sonuna kadar sarı-lacivertli formayı giyecek. Boyd ve Kulüp Başkanı Mehmet Yiğiner, gazetecilere poz verdi.

Türkiye'de yeni bir sayfa açtığını belirten hücum oyuncusu "Artık benim için yeni bir ülke, yeni bir şehir ve yeni bir takım ile başarı elde etme zamanı geldi. Hedefim performansımı en üst seviyeye çıkararak Ankaragücü'ne katkı sağlamak" şeklinde konuştu.

YUNAN SAVUNMACI

Spor Toto Süper Lig takımlarından MKE Ankaragücü, transfer çalışmaları kapsamında Stelios Kistiou'yu kadrosuna kattı. Başkent ekibi, Yunanistan'ın PAOK kulübünden Stelios Kitsiou ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşma sağladı. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER