GENÇLERBİRLİĞİ

Ankara bebesi Lukaku futbol tarihine geçti

Babası Roger Lukaku’nun kucağında G.Birliği tesislerinde koşturan minik Romelu, futbol tarihinin en pahalı transferlerinden birine imza attı.

Ankara bebesi Lukaku futbol tarihine geçti

Dünya futbol piyasasının en pahalı transferlerinden biri olmaya hazırlanan Romelu Lukaku için Manchester United ile Everton, 80 milyon Euro bonservis bedelinde anlaşmaya vardı.

Sağlık kontrolünden geçtikten sonra United'a imza atacak 24 yaşındaki yıldız golcü, tarihin en pahalı isimlerinden biri olmadan önce yolu henüz çocukken Türkiye'den geçmiş biri...

BABASI GENÇLERBİRLİĞİ'NDE OYNUYORDU
Bu ilginç hikayenin esas kahramanı ise Belçikalı yıldızın babası Roger Lukaku... 1996 yazında merhum Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'ın Türkiye'ye getirdiği 3 Zaireliden biri olan Roger'in o dönem 4 yaşında olan oğlu Romelu, tesislerdeki çalışanların ve futbolcuların adeta sevgilisi olmuştu. Sık sık babasıyla birlikte idmanlara gelen dönemin ufaklığı, şimdilerin yıldızı Romelu Lukaku'nun Türkiye sevgisi de o günlerden kalma.



TÜRKİYE'DE YAZLIK SATIN ALDI
Lukaku Belçika'da oynarken sık sık Türkiye'ye tatile gelen bir isimdi. Babasından ötürü Türkiye'de bir yazlık da satın alan Belçikalı, tarihin en pahalı santrforlarından birisi olarak artık M. United formasını terletecek. Lukaku'nun yolunun babası Roger gibi Türkiye'ye düşüp düşmeyeceği ise merak konusu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER