DÜNYADAN FUTBOL

Ancelotti'nin aklı Real Madrid'de

İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti, Real Madrid'den gönderildiğinde Chelsea'den ayrıldığı zamandan daha fazla hayal kırıklığı yaşadığını söyledi.

Ancelotti'nin aklı Real Madrid'de

İtalyan teknik direktör Carlo Ancelotti, Real Madrid'de yaşadığı baskıyı hiçbir yerde yaşamadığını söyledi.

Ancelotti, İngiliz Daily Mail gazetesine yaptığı açıklamada, eski kulübü Chelsea'nin Portekizli meslektaşı Jose Mourinho'yu kovmayacağını, kulübün bu tutumuyla iyi bir tercih yaptığını savundu.

Yıldızların maçına yağmur engeli

"MOURINHO CHELSEA'NİN SORUNLARINI ÇÖZER"

Zaman zaman teknik adamların takımdaki kötü gidişi açıklamakta zorlanabileceğini ifade eden Ancelotti, Chelsea'nin geçen sezon şampiyonluğa kolay ulaştığını ve bu sezon yeterince motive olamadığını söyledi.

Mourinho'nun dünyadaki en iyi teknik direktörlerden biri olduğunu belirten İtalyan teknik adam, "Vücut diline bakıyorum ve iyi görüyorum. Çok endişeli değil, kendine güveniyor. Dinamo Kiev maçında taraftarlar sürekli adını söyleyerek tezahürat yaptı. Takımdaki problemi çözecek" değerlendirmesinde bulundu.

"LIVERPOOL'A 'EVET' DERDİM"

Açıklamalarında çarpıcı bir ifadeye daha yer veren Ancelotti, İngiltere'de yeniden çalışmak istediğini belirtti ve "Buradaki futbolu seviyorum. Londra'da evim var. Liverpool güzel bir takım. Genç ve yetenekli futbolculara sahipler. Fakat onlarla Rodgers ayrıldıktan sonra konuşmadım. Eğer konuşsaydım 'evet' diyebilirdim ancak konuşmadım" ifadelerini kullandı.

Muslera bunu da yakaladı

"22 MAÇLIK SERİ UNUTULDU"

Ancelotti, Real Madrid'den ayrıldığı zaman çok üzüldüğünü kaydederek, İspanyol ekibinin çok ciddi ve profesyonel bir takım olduğunu, Chelsea'den ayrılığı dönemden daha fazla hayal kırıklığı yaşadığını aktardı.

İtalyan menajer, Real Madrid'de teknik adamların kazanamadığında kovulduğunu ileri sürerek şöyle konuştu:

"Dünyanın en iyi takımlarından biri olan Barcelona ve Atletico Madrid'in olduğu yerde her yıl şampiyon olamazsınız. Madrid'deki baskı Milan'dan fazla. O sezon 22 maçlık galibiyet serisi yakaladık ancak Atletico Madrid'e 4-0 yenilince hepsi unutuldu"

Real Madrid'i 2013-15 yılları arasında çalıştıran Ancelotti, İspanyol ekibiyle Şampiyonlar Ligi, Kulüplerarası Dünya Kupası, UEFA Süper Kupa ve Kral Kupası kazanmıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER