DÜNYADAN FUTBOL

Ancelotti Atletico Madrid'in sert oyununda yakındı

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında Atletico Madrid'in sert oyununda yakındı.

Ancelotti Atletico Madrid'in sert oyununda yakındı
İspanya 1. Futbol Ligi'nin 26. haftasında Atletico Madrid ile Real Madrid arasında oynanan ve 2-2 biten Madrid derbisinde sert futbol ve Atletico'nun penaltı beklediği pozisyon ön plana çıktı.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, "Atletico maçı sertleştirdi. Zor bir maç oldu. Biz oynamak istiyorduk ama Atletico maçı grileştirdi, başka yöne çekmek istedi. Bunu aşmak kolay olmadı. Biz sadece oyunu düşündük, başka şeyleri değil. İkinci yarı da sahaya bu mentaliteyle çıktık ve golü bulduk'' dedi. Zor bir karşılaşma olmasına rağmen futbolcularının ikinci yarı karşılık vermeyi bildiğini savunan Ancelotti, ''Sonuçtan memnun olabiliriz çünkü Atletico Madrid çok güçlü bir takım ve liderliğimizi sürdürüyoruz. Ligde liderliğimizi korumak için bundan sonra 7 maç içeride 5 maçta deplasmanda oynayacağız" şeklinde konuştu.

Öte yandan Sergio Ramos'un cezasahası içinde Diego Costa'yı düşürmesi maçın en tartışmalı pozisyonlarından biri oldu. Atletico'nun penaltı beklediği pozisyonla ilgili maç sonrasında gazetecilere değerlendirme yapan Sergio Ramos, "Bu futbol. Binlerce penaltılık pozisyon var ama hakemler düdük çalmıyor. Değerlendirmeyi yapacak olan ben değilim ama Diego Costa'ya penaltılık bir hareket olduğunu sanmıyorum'' ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER