DİĞER HABERLER

Amedsporlu futbolcunun jiletli saldırı anları

Geçtiğimiz gün Amedspor ile Sakaryaspor arasında oynanan müsabakada çıkan olaylarda Amedsporlu futbolcuların Sakaryalı futbolculara jilet ile saldırdığı iddia edilmişti. O anların görüntüleri çıktı.

Amedsporlu futbolcunun jiletli saldırı anları - Sayfa 1

Türkiye Futbol Federasyonu 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Amed Sportif Faaliyetler ile Sakaryaspor maçında iki takımın futbolcularının kavga etmesi üzerine mücadelenin hakemi Ferhan Kestanlıoğlu, iki takımdan 2 futbolcuya kırmızı kart göstererek oyun dışı bırakmıştı.

Amedsporlu futbolcunun jiletli saldırı anları - Sayfa 2

Maçtaki olayların görüntüleri ortgaya çıkarken Diyarbakır ekibinin futbolcusu Mansur Çalar'ın jilet ile Sakaryalı futbolculara saldırma görüntüleri yayınlandı.

Amedsporlu futbolcunun jiletli saldırı anları - Sayfa 3

Maç başlamadan rakibinin kalçasına batırdı

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde Amedspor'un 72 numaralı futbolcusu Mansur Çağlar'ın elindeki cismi Sakaryaspor kaptanı Ferhat Yazgan'ın kalçasına batırdığı gözüküyor.

Amedsporlu futbolcunun jiletli saldırı anları - Sayfa 4

Jilet ile saldırdı

TFF 2. Lig'in 24. hafta mücadelesinde deplasmanda Amed Sportif Faaliyetler'e konuk olan Sakaryaspor'da kaptan Ferhat Yazgan, Hacı Ömer Doğru, Dilaver Güçlü ve Tevfik Köse, kolları ve boyun bölgelerinden jiletle yaralandı.