YEREL HABER

Amatör Spor Kulüpleri başkanı seçildi

Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığına Nuri Yıldırım 11. kez seçildi.

Amatör Spor Kulüpleri başkanı seçildi
Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 12. Genel Kurulu, Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi.

Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Nuri Yıldırım, genel kurulda yaptığı konuşmada, 1990 yılından bu yana Burdur'da tüm amatör faaliyetlere yardımcı olduklarını, müsabakalarda her türlü katkıyı yaptıklarını, İl Özel İdaresi ve Belediye'nin katkıları ile malzeme yardımı almalarını sağladıklarını belirtti.

AK Parti Burdur Milletvekili ve adayı Bayram Özçelik de milletvekilliği döneminde Burdur'daki tüm spor faaliyetlerine yardımcı olduğunu, Ankara'dan tüm çalışmaları takip ettiğini ve Burdur'un bir futbol takımının önce Bölgesel Amatör Ligine çıkarılması, daha sonra da Türkiye Liglerinde temsil edilmesi için çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Konuşmalardan sonra seçimlere geçildi. Seçimde 55 delege oy kullandı. Oyların tümünü alan Nuri Yıldırım, 11. kez Burdur Amatör Spor kulüpleri Federasyonu Başkanlığı'na seçildi. Genel Sekreterliğe Ömer Deniz, Yönetim Kurulu Üyeliklerine Mustafa Yıldırım, Mehmet Şimşek, Ramazan Durna, Mehmet Çukurca, Şükrü Şener, Mustafa Onay, Bülent Bağcı, Erol bülbül ve Murat Türker seçildi.

Genel kurula Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, CHP Burdur İl başkanı Süleyman Erman, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mehmet Şimşek, SGK Burdur il Müdürü Selim Yurtseven, TÜRK-İŞ Burdur İl Temsilcisi Mustafa Onay, Burdur Şeker Fabrikası Müdürü Abdülkadir Gülsün de katıldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER